Gå til hovedsiden

Drammen Scener effektiviserte økonomiavdelingen med nettbasert ERP

Drammen Scener ønsket bedre kostnadskontroll og økt effektivitet. Hør økonomiansvarlig Lise Østensen fortelle om bedriftens suksessfulle overgang til nettbasert ERP.

Reduserte kostnader og ressursbruk

– Vi valgte å satse på nettbaserte løsninger fordi vi så at serverløsninger er kostbart å drifte, også har vi en del annen programvare som er webbasert. På sikt ønsker vi å integrere alle disse systemene for å få en rasjonell drift, forteller økonomiansvarlig Lise Østensen.

Drammen Scener ønsket å skifte ut eksisterende ERP-system da de så et behov for å  redusere kostnader og ressursbruk knyttet til administrative oppgaver.

Nå har bedriften implementert nettbaserte og skreddersydde løsninger, tilpasset behov og ønsker, gjennom Visma-partner Cloud Connection. Med Visma.net ble resultatet høyere produktivitet, styrket kostnadskontroll og rimeligere drift.

Effektiviserte driften med nettbasert ERP

Nettbaserte løsninger har styrket og effektivisert driften til Drammen Scener. Bedre dokumentflyt og mer rasjonell håndtering av data er en av gevinste de virkelig har fått kjenne på i etterkant av implementeringen.

– Etter at vi fikk skybaserte løsninger synes jeg hverdagen har blitt både morsommere og mer effektiv. Alt går mye raskere, forteller Lise Østensen, økonomiansvarlig Drammen Scener.

Drammen Scener har lenge hatt høy status som kultur- og underholdningsarena i Norge. Fra rustikk stil i moderniserte fabrikklokaler på Union Scene til prismekroner og fløyel i ærværdige Drammen Teater, arrangerer bedriften over 1300 events, konferanser og forestillinger hvert år.

De ansatte fornøyde

– De ansatte merker helt tydelig at alt går raskere med skyløsninger. Det er helt tydelig at det er mye lettere å holde seg ajoùr med bilagsføringen daglig, og det har vi aldri klart før. Jeg tror også på sikt at vi kommer til å spare inn på arbeidskraft, fordi vi ser at det er mye mer effektivt, forteller Østensen.

I administrasjonen jobber over 40 fast ansatte, samtidig som bedriften også har deltidsansatte som jobber under events og arrangementer. Gode internsystemer er avgjørende for at hjulene skal gå rundt på daglig basis.

– For Drammen Scener så har reisen til skyen vært en morsom prosess. Vi ser jo at skyløsninger er kommet for å bli, så vi gleder oss til å se hva fremtiden bringer, avslutter Østensen.

 

Delta på vårt gratis seminar, så kan vi fortelle deg mer om Visma.net
– og mulighetene din bedrift har med skybasert ERP.

Meld deg på!

Har du ikke anledning til å delta på frokostseminar? Meld deg på gratis webinar her.

Se film om Drammen Scener:

Her finner du flere kundehistorier. 

Mest populære