Gå til hovedsiden

Bli kjent med fremtidens salgsstjerner

Som Sales Trainee i Visma får man en unik mulighet til å starte sin karriere i Norges beste salgsmiljø. Her er en presentasjon av Visma Sales Trainees 2015/2016.

F.v.: Sindre Heidum Larsen, Charlotte Simon Rubin, Filip Knudsen, Thea Emilie Eikeri, Farahat Hassan & Caroline Fåne

Vi har tatt en runde med gjengen for å få bli bedre kjent med disse salgstalentene.

Sindre Heidum Larsen

Sindre Heidum LarsenKan du fortelle kort om deg selv og din bakgrunn?
Mitt navn er Sindre Heidum Larsen og kommer fra Solbergelva like utenfor Drammen. Jeg har studert Økonomi og Administrasjon på Høgskolen i Buskerud, samt et utvekslingssemester ved EDC Paris.

Hvorfor søkte du på stillingen som Sales Trainee?
Jeg søkte på Sales-Trainee stillingen i Visma fordi det er en stor og seriøs bedrift i vekst, og et sted med mange spennende karrieremuligheter. Hvor kompetansebygging og personlig utvikling blir satt i fokus og unge talenter blir satset på.

Kan du redegjøre litt for hva du lærer og jobber med som Sales Trainee?
Mine første måneder som Sales-Trainee har inneholdt et bredt utvalg av spennende prosjekter. Her er ingen uker like, noe som gjør at arbeidsdagen blir utrolig spennende og interessant. Jeg har fått testet ut min kunnskap i praksis, samt deltatt på daglig trening innen salg og produktkunnskap. Jeg jobber også på salgsprosjekter for alle organisasjoner innenfor Visma, noe som gir god kjennskap og kunnskap om hele organisasjonen.

Hvorfor vil du anbefale andre å søke på stilling som Sales Trainee?
Er du ung, ambisiøs og lysten på å utvikle deg innen salg, er dette en stiling jeg anbefaler deg å søke.

Hvor ser du deg selv om 5 år?
Jeg er ikke helt sikker på hvor jeg ser meg selv om 5 år. Men en ting er sikkert, som Sales Trainee er mulighetene mange!

 

Charlotte Simon Rubin

Charlotte Simon RubinKan du fortelle kort om deg selv og din bakgrunn?
Jag heter Charlotte, är 24 år och kommer från Sverige. Jag har en Master grad i International Business och International People Management från ESCE i Paris.

Hvorfor søkte du på stillingen som Sales Trainee?
Jag vill göra karriär inom försäljningsbranschen och genom att vara sales trainee på Visma Mamut är det ett första steg på karriärstegen för mig.  Visma erbjuder dessutom fantastiska  karriärmöjligheter.

Kan du redegjøre litt for hva du lærer og jobber med som Sales Trainee?
Jag lär mig allt från försäljningsteknik till produkt kunnskap. Jobbet är mycket varierande och spännande. Ingen dag är den andra lik! Vi får utmärkt och proffsig  coaching och jag känner att jag blir bättre dag för dag. Genom att arbeta med olika projekt får  man en översikt  av vad olika avdelningar jobbar med.

Hvorfor vil du anbefale andre å søke på stilling som Sales Trainee?
Att arbeta hos Visma är en fantastisk möjlighet.  Jag har lärt mig massor och lär mig hela tiden. Arbetsmiljön är fin och trevlig. Visma Mamut tar verkligen god hand om sina anställda och stämningen är jättebra.

Hvor ser du deg selv om 5 år?
Om 5 år vill jobba innom försäljning, gärna med internationella kundgrupper och leda mitt eget team.

 

Filip Knudsen

Filip KnudsenKan du fortelle kort om deg selv og din bakgrunn?
Hei! Jeg heter Filip Knudsen, er 22 år og kommer opprinnelig fra Kristiansand. Jeg ble nylig ferdig med min bachelorgrad i Økonomi og administrasjon fra Handelshøyskolen BI Oslo, hvor jeg også var på utveksling ett semester i Singapore.

Hvorfor søkte du på stillingen som Sales Trainee?
Grunnen til at jeg søkte på stillingen som Sales Trainee var fordi jeg ønsket å starte karrieren min i en stor organisasjon som var i vekst. Visma sine forretningsområder virket spennende og selve trainee programmet gir mange muligheter. Jeg hadde en del salgserfaring fra tidligere og ønsket å bygge enda større kompetanse innenfor salg i et profesjonelt miljø.

Kan du redegjøre litt for hva du lærer og jobber med som Sales Trainee?
I stillingen som Sales Trainee jobber du med ulike prosjekter til enhver tid. Du jobber mye med eksisterende kunder for å videreutvvikle disse. Videre er det mye kursing i de ulike produktene. Du utvikler en unik forståelse for Vismas markedsstrategier og produktportefølje.

Hvorfor vil du anbefale andre å søke på stilling som Sales Trainee?
Jeg vil anbefale andre til å søke stillingen som Sales trainee hvis du ønsker deg kompetanse i salg, en av de mest etterspurte ferdighetene i dagens arbeidsmarked. Hvis du i tillegg ønsker en karriere i Norges mest spennende konsern bør du søke

Hvor ser du deg selv om 5 år?
Om 5 år ser jeg for meg at jeg jobber med strategisk salg mot noen av de største kundene. Jeg har gjerne ansvar for flere medarbeidere og min egen kundeportefølje. Med hardt arbeid og gode resultater er alt mulig!

 

Thea Emilie Eikeri

Thea Emilie EikeriKan du fortelle kort om deg selv og din bakgrunn?
Mitt navn er Thea Emilie Eikeri. Jeg er 24 år og kommer fra Oslo. Nylig har jeg fullført min bachelor i Markedsføring og salgsledelse på Markedshøyskolen med fordypning i ledelse

Hvorfor søkte du på stillingen som Sales Trainee?
Jeg søkte stillingen som Sales Trainee i Visma fordi jeg ønsket å være en del av et innovativt selskap jeg kunne utvikle meg i. Videre hadde jeg hørt at Visma hadde en dyktig salgsavdeling jeg visste jeg kunne lære mye av.

Kan du redegjøre litt for hva du lærer og jobber med som Sales Trainee?
Vi har teoretisk og teknisk opplæring, samt workshops og tett oppfølging fra eksempelvis nærmeste leder og mentor. Med dette i ryggen er vi med på spennende prosjekter der vi lærer mye av utfordringene vi støter på underveis. Som Sales Trainee er vi med på prosjekter på flere avdelinger og får et unikt innblikk i hvordan bedriften arbeider. Ingen dag er lik og jeg har lærer noe nytt hver eneste dag. Sammenlagt er dette med på å bygge en unik kunnskap og kompetanse innen salg.

Hvorfor vil du anbefale andre å søke på stilling som Sales Trainee?
Jeg vil anbefale andre å søke stillingen som Sales Trainee fordi du får muligheten til å lære og utvikle deg i en fremtidsrettet bedrift i vekst. En jobb i Visma byr på mange spennende fremtidige karrieremuligheter.

Hvor ser du deg selv om 5 år?
Om 5 år ser jeg for meg at jeg fortsatt jobber i Visma sin salgsavdeling, som Business Advisor eller Sales Manager.

 

Farahat Hassan

Farahat HassanKan du fortelle kort om deg selv og din bakgrunn?
Jeg heter Farahat Hassan er 24 år og kommer fra Oslo. Jeg fullførte i fjor sommer en bachelor grad i økonomi og forretningsjus fra Handelshøyskolen BI i Oslo. Etter endt studie jobbet jeg som kundekonsulent innenfor portefølje inkasso før jeg kom til Visma som Sales Trainee.

Hvorfor søkte du på stillingen som Sales Trainee?
Min motivasjon for å søke Visma er fordi det er et selskap i vekst som satser på unge talenter. Innad i selskapet er det mange forretningsområder som både er spennende og lærerikt.  I tillegg er karrieremulighetene innad i selskapet en stor motivasjonsfaktor.

Kan du redegjøre litt for hva du lærer og jobber med som Sales Trainee?

Gjennom Sales Trainee-programmet får man grundig opplæring i salg samt systemene som vi tilbyr. Etter spennende workshops og egentesting av systemene gjennomfører vi en egen demo. Dette gir trening i både å forstå systemet selv samt hvordan man skal fremlegge dette for andre. Vi har kontinuerlig oppfølgning både igjennom mentor og nærmeste leder der hovedfokus er personlig utvikling samt å sette seg langsiktige mål.

Hvorfor vil du anbefale andre å søke stilling som Sales Trainee?
Jeg vil anbefale å søke Sales Trainee-programmet fordi det er en gyllen mulighet til å utvikle egenskaper og ferdigheter som jeg mener vil være nyttig uansett hvilken retning man går videre. Man får muligheten til å bli kjent med virksomheten og ikke minst ha gode karrieremuligheter.

Hvor ser du deg selv om 5 år?
Om 5 år ser jeg meg selv som en del av Visma med mange høydepunkter karrieremessig både bak meg og ikke minst fremover.

 

Caroline Fåne

Caroline FåneKan du fortelle kort om deg selv og din bakgrunn?
Hei! Mitt navn er Caroline Fåne, er 24 år og kommer fra Lampeland. Jeg ble nylig ferdig med en bachelor i IT-støttet bedriftsutvikling fra høgskolen i Sør-Trøndelag. Dette er en bachelor som kombinerer både økonomi og IT sammen.

Hvorfor søkte du på stillingen som Sales Trainee?
Jeg søkte på stillingen i Visma fordi det er en bedrift i sterk vekst som byr på mange muligheter. Sales Trainee-programmet har en variert hverdag med mange spennende prosjekter. Jeg får en svært god opplæring innenfor salg gjennom de ulike prosjektene. Læringskurven er bratt og det er alltid nye ting å sette seg inn i. Gjennom de ulike prosjektene blir man godt kjent med alle avdelingene på Visma.

Kan du redegjøre for litt hva du lærer og jobber med som Sales Trainee?
Jeg vil anbefale andre å søke Sales Trainee fordi Visma er en bedrift som byr på mange muligheter. Gjennom programmet får man en grundig opplæring spesielt innenfor salg. Det er variert og spennende og du vil oppleve at dette er en bedrift som ønsker at du skal lykkes.

Hvorfor vil du anbefale andre å søke på stilling som Sales Trainee?
Jeg vil anbefale andre å søke Sales Trainee fordi Visma er en bedrift som byr på mange muligheter. Gjennom programmet får man en grundig opplæring spesielt innenfor salg. Det er variert og spennende og du vil oppleve at dette er en bedrift som ønsker at du skal lykkes.

Hvor ser du deg selv om 5 år?
Om 5 år har jeg forhåpentligvis opparbeidet meg den kompetansen jeg trenger for å jobbe med de største kundene og salgsprosjektene. Akkurat hva jeg ønsker å gjøre er vanskelig å vite, men heldigvis får jeg god innsikt i valgmulighetene jeg har gjennom Sales Trainee-programmet.

 

Mest populære