Gå til hovedsiden

Birkebeinerrennet 2017 – fra Rena til Visma Afterski

Årets fineste skitur over fjellet endte i Visma afterski for både deltagere og tilskuere under årets renn.

– Vårt hovedmål er å skape positive opplevelser mellom skiløpere, publikum og Visma under Birkebeinerrennet. I år var det utelukkende god stemning, og vi syns det er veldig gøy at så mange tok turen innom, sier Øystein Moan, CEO Visma.

Påskestemningen kom tidlig da kvikklunsj, Solo og smilende tilskuere i solveggen satte et ekstra preg på en fantastisk dag på Lillehammer.

Proffer og partnere

Til tross for en rolig aktivitet for tilskuere var det andre som kjente et ekstra vindpust i ryggen. Martin Johnsrud Sundby lå i tet fra starten, men fikk et hardt sammenstøt med en snøscooter. Likevel gikk han seirende over målstreken.

Det var ingen tvil om at verdens beste skiløper var fornøyd med årets revansj.

– Løpet var fantastisk og begivenhetsrikt. Det er sjeldent jeg både vinner et skirenn og crasher med en scooter på samme løp. Det er utrolig gøy å komme tilbake etter et bittert nederlag for to år siden og vise at trening hjelper. Jeg er blitt veldig mye bedre å stake på to år, forteller Sundby til Visma.

Det var ikke bare proffene som var fornøyd. Leif Øverland, administrerende direktør i Norsk Toppfotball, syns møtet med Visma etter gjennomført renn var positivt.

– Dette var en kjempepositiv overraskelse. Det var utrolig hyggelig, sier Øverland, som er stolt over merket han tok etter dagens bragd.

Som tittelsponsor av Visma Ski Classics var det rekordoppmøte i traileren. Spreke deltagere og fornøyde tilskuere bidro til en suksessfull dag.

Tusen takk til alle som tok turen innom. Vi gleder oss til pølser, Solo og nok et Birken-renn neste år.

Se stemningsvideo fra Birken

https://www.youtube.com/watch?v=oc3uxeSEyE8&feature=youtu.be

Foto: Maria Rykkje Lønneid

Vurderer du et langløp neste år?

Les alt om Visma Ski Classics her.

Mest populære