Gå til hovedsiden

Årets Summer Interns!

Etter å ha vært med på den årlige sommerfesten og hilst på konsernets CEO er årets summer interns nå i gang med sine prosjekter. Les om hva de jobber med her!

Stine (23) og Steinar (22) er snart ferdige med sine mastergrader ved henholdsvis NHH i Bergen og NTNU i Trondheim. De skal i sommer jobbe med et nearshoring-prosjekt, der de både skal kartlegge hvilke kompetanser de ulike business-enhetene i Visma-konsernet kan sette ut til spesialiserte enheter i Baltikum, og hvilke shoringmodeller som er egnet for disse tjenestene. I tillegg skal de lage en plan for hvordan disse shoringsentrene kan promoteres internt i bedriften, slik at flere av disse ressursene blir utnyttet enda mer effektivt i framtiden. Et spennende prosjekt, som involverer møter, workshops og presentasjoner for flere av konsernets ledere, og et ukesopphold i Riga, der de skal bli mer kjent med enheten som er i ferd med å bygges opp der. Vi gleder oss til å høre hvordan det har gått når de kommer tilbake derifra (blogginnlegg kommer i juli!)

Bildeintextsofa
Fra venstre: Anders Loe Fagerholt (NTNU), Peter Sandberg (NTNU), Stine Klund (NHH) og Steinar Bækkedal (NTNU)

Det andre hovedprosjektet handler om Vismas satsing på mobile tjenester, og hvordan Visma kan effektivisere hverdagen for stadig nye brukergrupper, etter hvert som flere og flere er på farten og trenger tilgang til informasjon og nyttige verktøy der de er. Dette er det Peter (22) og Anders (25) skal jobbe med i sommer. De er begge ferdige med fjerde året på NTNU hvor de, som Steinar, studerer Industriell Økonomi og Teknologiledelse. Så langt har de hatt intervjuer med utviklere og ledere hos Visma som jobber med skybaserte tjenester og framtida på mobil. Senere skal de holde workshops og presentasjoner for og med ulike deler av organisasjonen, for å svare på noen av de viktigste spørsmålene ved Vismas mobilstrategi.

I tillegg til hovedprosjektene jobber de fire internsene med et felles sideprosjekt, som også er veldig spennende. Mer om det i et senere blogginnlegg!
For å lære mer om sourcing, og hva det går ut på, les hva MT Mikael skriver om nearshoring

her

Mest populære