Gå til hovedsiden

Appene som fyller ut reiseregningen for deg

Med Visma.net Expense fylles reiseregningene ut elektronisk med få tastetrykk. Visakortet kobles til løsningen, en app tracker kjøringen din og med en annen app tar du bilde av kvitteringer.

App for reiseregning
App for reiseregning

Med Visma.net Expense fylles reiseregningene ut elektronisk med få tastetrykk. Visakortet kobles til løsningen, en app tracker kjøringen din og med en annen app tar du bilde av kvitteringer.

Reiseregninger… Masse papirer og kvitteringer som du risikerer å glemme å levere. Hvis du husker å levere har reisen knapt begynt: Den skal registreres, punches og bokføres før den kan arkiveres. Ingen tvil om at dette er unødvendig tungvint og kostnadskrevende.                                                                                 

HR Norge har uttalt at egen bransje er teknofober. En av årsakene er nettopp at reiseregninger fremdeles leveres på papir.

– Vi er kanskje ikke teknofober, men at mennesker er litt konservative og lite glad i endringer er nok tilfelle, sier Gunnar Glendrange, Product Manager for Visma.net Expense.

Alt skjer automatisk

Med Visma.net Expense kan du håndtere reiseregningene på nett både via PC, Mac og nettbrett i skyen. Det betyr at de er tilgjengelige for deg uavhengig av sted og tid.

Det er åpenbart at fordelen med automatiske reiseregninger er at de faktisk blir levert. Men det løser også andre problemer:

– En stor fordel er at lønningsansvarlige ikke må punche reiseregninger i et lønnssystem slik man alltid har gjort. I tillegg blir også kvaliteten på dataene bedre.

Når du bruker Visma.net Expense trenger du heller ikke kjenne til et komplisert regelverk – systemet kjenner det for deg. Alt av for eksempel Statens lover, regler og satser er til enhver tid oppdaterte og riktige. Dette sikrer kvaliteten – og sparer tid og ressurser for bedriften. Og det er enkelt:

– Du betaler med kredittkort, så går resten av seg selv. Systemer er integrert, så transaksjoner dukker automatisk opp i løsningen. Dette gjør det behagelig og greit for deg – alt er der.

Mange spennende apper

Visma.net har som visjon å tilby “en komplett, nettbasert forretningsløsning slik at du kan drive hele virksomheten hvor som helst, når som helst og på alle enheter.” Fremtiden vil også gjøre andre deler av reisen mer behagelig for deg.

– Det er flere apper som kan legges til løsningen, slik at reiseregningsprosessen blir enda enklere. Kjørebokappene fra BilBuddy eller Abax. Abax og Bilbuddy. Appen logger kjørelengde, fra-til adresse og bompenger. Data leveres direkte i Visma.net Expense slik at man får det rett inn på reiseregningen, forteller Glendrange.

Med appen «Visma Attach» (lastes ned fra Appstore og Google Play) tar du bilde av kvitteringer og så lastes de videre direkte opp til Visma.net Expense, klar for å knyttes til reiseregninger eller utleggrefusjoner.

Visma.net Expense er også integrert med Dropbox, slik at du alltid kan velge å få kopi av kvitteringen i din Dropbox.

En annen app som er på vei er Visma Mobile Manager, med spennende funksjonalitet for godkjenning av reiseregninger og fakturaer, forteller Gunnar Glendrange.

Mest populære