Gå til hovedsiden

5 grunner til hvorfor du trenger Visma AutoPay

Bruker du mye tid på manuelle betalinger eller bankavstemming? Kunne du tenke deg en automatisert og sikker bankintegrasjon som sparer deg for tid og frustrasjon? Da kan Visma AutoPay være akkurat det du trenger.

Person med mobiltelefon i hånden
  1. Spar tid og ressurser

Visma AutoPay effektiviserer betalingsflyten i virksomheten din, og frigjør tid og ressurser til kjernevirksomheten og verdiskapning.

  1. Inngående og utgående betalinger direkte fra ditt regnskapssystem

Du slipper å logge inn på bankens nettsider, med Visma AutoPay betaler du fakturaer direkte fra regnskapssystemet ditt. Inngående betalinger kobles automatisk til åpne fakturaer og informasjonsflyten skjer kontinuerlig, slik at du alltid er oppdatert.

  1. Automatisk bankavstemming

Med automatisk bankavstemming slipper regnskapsfører å manuelt avstemme fakturaer og transaksjoner. Det sparer dere for tid, du får bedre oversikt og redusert risiko sammenlignet med manuell håndtering.

  1. Integrert med alle store banker i Norden og Nederland

Visma AutoPay er integrert med over 20 regnskapssystemer og alle store banker i Norge, Sverige, Finland, Danmark og Nederland. Flere enn 200 banker gir deg muligheten til å velge den banken som passer din virksomhet best. 

  1. Sikre betalinger

Bestem hvem som skal godkjenne betalinger før de sendes til banken. To-faktor identifikasjon sikrer sikker betalingshåndtering.  

«Bankintegrasjon fra Visma AutoPay effektiviserer arbeidsflyten din ved å flytte bankvirksomhet inn i regnskapssystemet ditt»

Raimond Brekke, Head of Commercial, Visma AutoPay AS

Visma AutoPay er en velprøvd løsning brukt av mer enn 190 000 kunder gjennom mange år. Et spesialisert team på 30 utviklere, med flere års erfaring innen betalingsløsninger, er ansvarlige for å utvikle løsningen som håndterer millioner av transaksjoner per måned. Utvikling og testing følger Vismas høye standarder.

Som nevnt tidligere finnes det over 20 økonomisystemer som tilbyr bankintegrasjon fra Visma AutoPay i sin løsning. Eksempler på dette er Visma.net ERP, Visma eAccounting og Tripletex. Her kan du se en oversikt over alle løsningene.

Bankintegrasjon fra Visma AutoPay effektiviserer arbeidsflyten din ved å flytte bankvirksomhet inn i regnskapssystemet ditt. Er du en av de som fortsatt ikke har tatt i bruk teknologi for å automatisere betalinger og banktransaksjoner i regnskapsprogrammet?

Ta kontakt med oss så kan vi hjelpe deg å forenkle betalingsflyten.

Mest populære