Bluegarden

Et Lønn og HR system i Visma gruppen

Bluegarden er nå et selskap i Visma, og sammen styrker vi oss innenfor Lønn og HR. 

Vår oppgave er å gjøre ditt arbeid med lønn- og HR-administrasjon enklere og mer effektivt. Som en del av Visma gruppen vil vi kunne tilby både større bredde og mer kompetanse innenfor fagområdet. Dette tror vi vil gjøre både oss og deg som kunde bedre.

Les mer om våre løsninger for HRM

Dette er Bluegarden Lønn og HR

 

Selvbetjening for medarbeider og leder

HR-portalen er et skybasert personalkontor som gir god oversikt og forenkler kommunikasjonen mellom medarbeider og leder.

Les mer om HR-portalen her

Skreddersydde løsninger for utbetaling av lønn

Vi kan være ditt lønningskontor eller du kan benytte våre systemer og løsninger som en skytjeneste.

Les mer om våre lønnstjenester her

Logg inn Bluegarden Outsourcing Standard

Forenkling av arbeidsprosesser med mobile løsninger

Vår løsning er brukervennlig, robust, sikker og skalerbar. Vi har integrerte løsninger for utlegg og reise, lønnsslipp samt tid og fravær.

Les mer om våre mobile løsninger her

Rekruttering og kompetanseheving av medarbeidere

Vi hjelper deg å styre egne rekrutteringsprosesser på best mulig måte. Når riktig person er ansatt hjelper vi deg også med medarbeideroppfølging og kompetansestyring.

Les mer om rekruttering og kompetanseheving her

Har du spørsmål?

OBS! Gjelder det en support sak? Kontakt servicedesk på telefon 06005 (fra utlandet +47 48 50 60 05)

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.