Bluegarden Lønn og HR

Et komplett lønn og HR system for større virksomheter med komplekse behov.

Sømløse prosesser for lønn og HR

Rett data er en forutsetning for vellykkede lønnskjøringer. Veien dit er et integrert HR- og lønnssystem. Bluegarden lønn og HR samler alt av personaldata på ett sted og tilrettelegger for en strømlinjeformet informasjonsflyt på tvers av organisasjonen.

Med Bluegarden lønn og HR får du en effektiv og skalerbar tjeneste som tar hånd om det administrative rundt lønn og HR, slik at du får frigjort både tid og ressurser til egen kjernevirksomhet. .


HR-masterdata

Godt strukturert HR-data fungerer som fundamentet for prosesser i hele organisasjonen. Med Bluegarden Lønn og HR får du et sentralt system for lagring og vedlikehold av nøkkelinformasjon om de ansatte. Dette er avgjørende for interne funksjoner langt utover HR: lønn, økonomisk planlegging og analyse, tilgangskontroll og identitetsstyring, adgang til bygninger, administrasjon av arbeidsstyrken og mye mer.

Ansattdata i ett system betyr mindre manuell administrasjon og mer automatiserte prosesser. Organisasjonen vil ha tilgang til god datakvalitet som gir nødvendig støtte til forretningsmessige prosesser, samtidig som systemet sikrer at organisasjonen til enhver tid etterlever personvernsordningene.

Effektiv arbeidsflyt med integrasjoner

Å finne en programvareløsning som er “alt for alle” kan være en umulig oppgave. Med Bluegarden Lønn og HR kan du tilrettelegge for en “Best-of-Breed” strategi hvor flere funksjonelle områder knyttes sammen. Med gode integrasjonsmuligheter og åpne APIer kan du automatisere mange oppgaver og skape bedre arbeidsflyt.

Ved hjelp av åpne APIer kan du hente ut og lagre informasjon i systemet uten å måtte klikke deg rundt og legge inn informasjon som du allerede har lagret et annet sted. “Ett sted, en gang” skal holde, da vi mener dobbeltregistrering hører fortiden til.

Selvbetjening forenkler hverdagen

For store og komplekse virksomheter er en rekke arbeidsprosesser med HR og lønn tidkrevende og kostbare. Bruk av velfungerende selvbetjeningsløsninger gir store fordeler for både ledere og medarbeidere.

Ved hjelp av HR-portalen reduserer du dobbeltregistrering og minimere tiden som brukes av personalet til daglig administrasjon. Involvering av ansatte gir bedre styring og ledelse, bedre arbeidsflyt og kan fjerne flaskehalsene i din virksomhet.

Les mer om HR-portalen her

Frigjør tid og ressurser med robotisering

Ved hjelp av robotisk prosessautomatisering kan du frigjør ressurser, minimere leveringstiden og gjøre mer med mindre! Bluegarden Lønn og HR tilbyr RPA-teknologi som muliggjør automatisert kontroll av skjemaer som reiseregning, nyansettelser, kjørebok og refusjon av utlegg.

Les mer om RPA-teknologi her

Mer tid til verdiskapende, strategisk arbeid

Mange virksomheter opplever at administrative oppgaver krever mange ressurser og stjeler tid fra kjerneoppgavene til HR. For HR betyr dette mindre tid på de viktige prosessene knyttet til å tiltrekke, utvikle og beholde talenter.

I Bluegarden lønn og HR har vi digitalisert ansettelsesprosessen slik at det skal bli enkelt både for deg og riktig kandidat. Alle faser fra produksjon av dokumenter og dokumentmaler, signering, sende og motta post og arkivering er automatisert. Alt fra ett sted! Hele prosessen fra kandidat til ansatt håndteres i HR-portalen. Du registrerer data kun en gang og har full kontroll på prosessen.

Les mer her

Rapporter og analyse

Med masterdata i HR har du data du kan stole på. Dette gjør de faktabaserte innspillene fra HR mer pålitelige. Med Bluegarden lønn og HR har du direkte tilgang til nøkkeltall og styringsinformasjon for din virksomhet og kan enklere visualisere HR sin verdi og strategiske bidrag. Med vår løsning bygger du rapporter som er enkle å dele. Nøkkelpersoner får god innsikt i relevant data og kan lettere fatte de rette beslutningene.

Les mer her

Vi er ditt lønnsskontor!

Vi spesialister på Lønn og HR. Det betyr at du trygt og enkelt kan sette ut din HR og lønnsadministrasjon til oss. Vi sikrer god leveranse og høy kompetanse, og hjelper deg å redusere kostnader samtidig som du effektivisere din virksomhet.

Les mer her

Rådgivning

Få maks ut av ditt lønn og HR system med skreddersydde tjenester.

Kom i gang

Vis meg løsningen

Vi gir deg gjerne en gratis og uforpliktende demonstrasjon av Bluegarden Lønn og HR.

Ta kontakt

Ta kontakt med salg

Vurderer du løsningen og ønsker en uformell prat? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt

Har du spørsmål?


Andre henvendelser

Finner du ikke svaret du leter etter? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt

Vil du vite mer om våre løsninger for HRM?

Abonner på nyhetsbrevet

Få faglig påfyll rett i innboksen.

Vi trenger ditt samtykke.