Værnesregionen logo

Løsningen skal oppleves forbausende enkel i bruk

Dette er en forutsetning IT-sjef Elin Wikmark Darell alltid sørger for å ha med i anbudskonkurranser og kjøp av nye løsninger og tjenester. – Grensesnittene vi var vant til på 80-tallet må bort. Det er viktig for oss at systemet oppleves intuitivt for våre ansatte som daglig jobber i systemet, og det er viktig for oss at leverandørene tar dette seriøst.

Elin Wikmark Darell er IT-sjef i Stjørdal kommune, som er vertskommunen for det interkommunale samarbeidet Værnesregionen, bestående av kommunene Stjørdal, Frosta, Meråker, Selbu og Tydal i Trøndelag.

Bilde av Elin Wikmark Darell  IT-sjef i Stjørdal kommune

Tro på sky-teknologi

Værnesregionen valgte sommeren 2022 Visma Enterprise AS som leverandør av skybasert ERP-løsning. Implementering av Enterprise Plus er planlagt i april 2023. 

– Jeg har så tro på at det er store gevinster å hente innen automatisering og digitalisering. Nå tar det meg som leder kort tid å opprette en arbeidskontrakt, og jeg kan godkjenne fakturaer og reiseregninger fra sofaen om jeg vil.

Værnesregionen er opptatt av digitalisering og velferdsteknologi, og har stor tro på at skyen er veien å gå for økt fleksibilitet, trygghet og god arbeidsflyt for sine brukere.

– Under anbudsprosessen så vi en enorm utvikling fra oppstart til de siste møtene. For oss fremstår Visma som en leverandør med muskler og som gir trygghet. De lytter til oss som kunde og ser våre ønsker.

Elin Wikmark Darell

IT-sjef i Stjørdal kommune

Kontakt oss

Vil du vite mer om Visma Enterprise Plus? Fyll ut skjemaet, så hører du fra oss.

Sektor