Manuell behandling og godkjenning av virksomhetens leverandørfaktura er en komplisert og tidkrevende prosess for de ansatte, både ute i enhetene og hos regnskapsavdelingen. Konteringsdimensjoner, MVA-kode og godkjennere må velges manuelt. Dette gir en risiko for feil kontering i regnskapet, tapt MVA-kompensasjon, og krever derfor mye etterkontroll og korreksjoner.


Smart kontering er en helt ny tjeneste, bygget på kunstig intelligens. Den hjelper de som konterer, attesterer og anviser fakturaene i Enterprise Plus Fakturabehandling til å velge korrekte konteringsdimensjoner, MVA-koder og godkjennere. For din virksomhet betyr det spart tid, bedre kvalitet og reduserte kostnader for fakturaene som må behandles manuelt.

Fordeler med Smart kontering

Ikon - sparer tid
Sparer tid

Smart kontering gir deg forslag til hvilke konteringsdimensjoner, MVA-koder og godkjennere som er korrekte å bruke på den enkelte faktura. Dette er svært tidsbesparende for de ansatte, som kan sette av mer tid til sine kjerneoppgaver.

Ikon - bedre kvalitet
Bedre kvalitet

Smart kontering hjelper deg til å velge riktige konteringsdimensjoner, MVA-koder og godkjennere. Dette øker kvaliteten i prosessen, reduserer behovet for etterkontroll og korreksjoner, og sørger for mer korrekt kontering i regnskapet.

Ikon - kostnadsbesparelser
Redusere kostnader

Smart kontering reduserer kostnader med økt kvalitet når flere fakturaer blir godkjent innen forfallsdato. I tillegg kan færre fakturaer til etterkontroll hos regnskap blant annet brukes for å sikre MVA-kompensasjon.

Vil du vite mer om Smart kontering?

Fyll ut skjemaet under - så tar vi kontakt med deg!