Overgangen til en ny arbeidsplass kan være både spennende og overveldende. I våre HR-systemer har vi implementert plattformen, Appical, slik at du kan gi dine nyansatte støtten de trenger for en god start. Plattformen automatiserer og personaliserer pre-, on- og offboardingsprosessen. Det gir en rekke fordeler for både nyansatte, ledere og HR-avdelingen.

Skjermbilde av løsningen Appical

Fordeler

  • Alt på ett sted: Alt av relevant informasjon til den nyansatte blir samlet på appen eller nettleserversjonen.
  • Reduserer tidsbruk: Frigjør tid for HR og ledere, slik at de kan fokusere på mer verdifulle oppgaver.
  • Økt engasjement: Nyansatte føler seg ivaretatt og informert fra arbeidskontrakten er signert.
  • Reduserer turnover: En positiv onboarding-opplevelse øker sannsynligheten for at nyansatte blir værende i  virksomheten. 
Skjermbilde appical #2

Hvem passer det for?

Å automatisere ansattreisen er perfekt for store virksomheter som har flere ansettelser i året, og som ønsker bedre oversikt i prosessen. For at vi skal hjelpe deg med implementeringen av løsningen forutsetter det at dere har Visma Enterprise Plus eller Visma Multi som HRM-system.

Les mer om fordelene HR-avdelingen i Visma Enterprise fikk da de automatiserte ansattreisen.

Last ned guiden

Jeg føler meg mye tryggere på at den nyansatte føler seg ivaretatt i den vanskelige fasen mellom signering av kontrakt og oppstart. Vi reduserer også sannsynligheten for at en nyansatt slutter før oppstart og i prøvetiden, ved å holde hen varm og sørge for en god start hos oss.

Nanna Skjold

Recruitment Advisor i Visma Enterprise

Vil du vite mer?

Fyll ut skjemaet under - så tar vi kontakt med deg!