Møt noen av våre fornøyde kunder

carsten-gunnarstorp-anfo-2.png
"Løsningene er enkle å bruke, og har et godt juridisk fundament, slik at man får riktig veiledning.
Det er viktig for både oss og medlemmene å ha oversikt over og struktur på GDPR arbeidet. Visma Draftit sine verktøy gir denne oversikten på en god måte, slik at man vet hva man skal gjøre."

Carsten Gunnarstorp, Advokat, ANFO – Annonsørforeningen

IKT-marthe-aarthun-referens-2.png
"Det er viktig for behandlingsansvarlig å ha verktøy som forenkler og effektiviserer personvernarbeidet. Løsningene fra Visma Draftit er intuitive, og gjør arbeidet med personvern strukturert og allsidig. 
Det interaktive og intuitive systemet tilrettelegger for delegasjon og enkel administrasjon, og er godt egnet også for interkommunale samarbeid."

Marte Aarthun, Interkommunalt personvernombud, Arendal, Froland, Gjerstad, Grimstad, Risør, Tvedestrand, Vegårshei, Åmli, Vennesla

stian-cappelen-damm-referens.png
"Systemløsningen Visma Draftit tilbyr gjør personvernarbeidet enklere, spesielt sett opp mot kravet om protokollføring, internkontroll og personvernkonsekvensvurdering (DPIA).
Med blant annet rapportfunksjon og mulighet for å delegere oppgaver, kan personvernet administreres på tvers av virksomheten.
Visma Draftit har også gode oppslagsverk, guider og maler, samt særdeles kompetente medarbeidere hvor nytteverdien av sparring er høy.
Dette er en personvernleverandør som anbefales på det varmeste".

Tom Stian Lindhjem, Prosjektleder og personvernombud, Cappelen Damm Privacy DPIA.

Kristiania-Taisiia-referens.png
"Med modulene fra Visma Draftit kan vi enkelt og effektivt vedlikeholde vår behandlingsprotokoll (Records) og gjennomføre vurderinger av personvernkonsekvenser (DPIA).
Med solid onboarding i oppstartsfasen, tett oppfølging underveis og gode verktøy er vi glade for å ha valgt Visma Draftit som leverandør."

Taisiia Demina, Personvernombud, Høyskolen Kristiania, Privacy Records og Privacy DPIA.