Vår virksomhet

Visma hjelper deg å jobbe smartere.

Hvordan vi jobber

Vi jobber med virksomheter i alle størrelser og i de fleste bransjer, både i offentlig og privat sektor. Men én ting ligger til grunn for alt vi gjør: Å øke våre kunders effektivitet. Hvordan? Det avhenger av kunden, men våre fokusområder er skybaserte løsninger.

Vi har som mål å forenkle og automatisere virksomhetsprosesser innenfor både privat og offentlig sektor. Dette er noe av det vi kan tilby:

SMB

Til SMB-markedet har vi blant annet løsninger innen regnskap, lønninnkjøp og anbud, og programvare til regnskapsbyråer.

Store virksomheter

Vi kan blant annet tilby store virksomheter lønnssystem, og utvikling og drift av IT-systemer.

Offentlig sektor

Til offentlig sektor leverer vi blant annet fagsystemer som velferdsteknologi og skoleadministrasjon og IT-konsulenttjenester.

Hva er skybaserte løsninger?

Skybaserte løsninger er programvare som er nettbasert i stedet for lokalt installert på en pc eller en server. Med skybaserte løsninger setter man brukeren og arbeidsprosessene i sentrum: Alltid tilgjengelig og oppdatert, hvor som helst, når som helst og på alle enheter.

Hva er de største fordelene med skybaserte løsninger?

  • Reduserte kostnader
  • Bedre for miljøet
  • Fleksibilitet og tilgjengelighet for alle brukere

Visma utvikler stadig nye systemer og tjenester som er nettbaserte, for eksempel løsningen for skoleadministrasjon Visma Flyt Skole, regnskapsprogrammet Visma eAccounting og utfylling av reiseregning og utlegg Visma.net Expense.

 

Hva er ERP?

Et ERP-system dekker en rekke viktige prosesser i ett og samme system, for eksempel økonomi, produksjon og logistikk. Et velfungerende ERP-system ligger i kjernen av god forretningsdrift. Med god informasjons- og prosessflyt frigjør du tid og ressurser som isteden kan brukes på vekst og verdiskaping.

Fordelene med godt ERP-system:

  • Effektiviserer arbeidsprosesser i virksomheten din
  • Øker kvaliteten på prosessene
  • Gir deg bedre oversikt over kostnadene

Visma har flere ulike ERP-system avhengig av virksomhetens behov. Visma.net ERP er et unikt, nettbasert ERP-system.

 

Hva er Business Process Automation?

Business Process Automation (BPA) øker en virksomhets produktivitet gjennom avansert teknologi. Hvordan? Det handler om automatisering av forretningsprosesser.

Fordeler med å automatisere:

  • Redusere kostnader
  • Forbedre arbeidsflyten
  • Øke produktiviteten og bunnlinjen


Hvordan kan Visma bidra?

Ved å få ulike systemer til å snakke sammen.
For eksempel kan vi automatisere prosessen for fakturering og betaling og styre prosessen i det nettbaserte økonomisystemet Visma.net ERP.

Ved å gjøre det mulig for eldre å bo hjemme.
Med velferdsteknologi kan kommunene koble elektroniske hjelpemidler i hjemmet til den enkeltes elektroniske pasientjournal.

Ved å gjøre utleggsrefusjonen enklere.
Med Visma.net Expense kan du ta bilde av en taxiregning med mobilen, lagre denne i nettskyen og et par tastetrykk senere er reiseregningen klar.
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.