2 May 2023
Software

Visma Software lanserer Business NXT – et komplett ERP-system i skyen

Visma Software tar bedriftene opp i skyen med Business NXT, neste generasjon av Norges mest brukte ERP-system.

I over 25 år har Visma Business vært det foretrukne ERP-systemet for norske virksomheter. Nå lanseres Business NXT, en ny og oppgradert versjon av produktet basert på moderne skyteknologi.

– Vi er stolte av å kunne lansere Business NXT, et resultat av vår kontinuerlige satsning på å levere brukervennlige og innovative løsninger til våre kunder, sier administrerende direktør i Visma Software, Øyvind Larsen.

Forenkler hverdagen med AI og maskinlæring

Business NXT er bygget over samme lest som forgjengeren, men med oppdatert teknologi gjennom bruk av AI (kunstig intelligens) og maskinlæring. Dermed automatiseres en rekke manuelle og tidkrevende prosesser, for eksempel prognoser for salg og innkjøp, noe som gir en enda bedre brukeropplevelse.

Business NXT tilbyr en rekke nye funksjoner og forbedringer som gjør hverdagen enklere for brukerne. Systemet vil være tilgjengelig fra en hvilken som helst enhet med internettilgang, og vil være optimalisert for å kjøre sømløst på tvers av plattformer og tredjepartsløsninger. 

– Med Business NXT vil kundene dra nytte av den nyeste teknologien, og ikke minst sikkerheten som en skybasert løsning kan tilby, sier produktsjef David Aarstein i Visma Software.

Sømløs overgang

Over 100.000 bedrifter bruker i dag Visma Business til å håndtere kritiske prosesser som regnskap og fakturering. 

Med et gjenkjennelig brukergrensesnitt vil kunder som oppgraderer til Business NXT raskt føle seg hjemme, samtidig som de vil ha muligheten til å skreddersy og designe sine egne oppsett.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Lage Bøhren, kommunikasjonssjef i Visma +47 921 57 801

lage.bohren@visma.com

Om Visma Software

Visma Software er en del av Visma-konsernet, Europas ledende leverandør av virksomhetskritisk programvare. Selskapet utvikler og selger løsninger som bidrar til å effektivisere arbeidsprosesser innen økonomi, HR og rapportering.

Lage Bøhren

Nasjonal pressekontakt for Visma Norge.