4 Jan 2024
M&A

Visma investerer i klimadataselskapet Ducky

Styrker tilbudet innen løsninger for klimarapportering og bærekraftig omstilling.

Visma har gjennomført en strategisk investering i Ducky, et innovativt klimadataselskap. Ducky har utviklet avanserte teknologiske løsninger som gjør det mulig for selskaper å forstå, forenkle og kommunisere viktigheten av klimabesparende tiltak til sine ansatte og partnere på en måte som engasjerer til handling.

Partnerskapet med Ducky vil ytterligere styrke Vismas tilbud av løsninger som hjelper virksomheter med å nå sine bærekraftsmål.

“Vi er glade for å kunngjøre vår investering i Ducky, et selskap som deler vår forpliktelse til å drive frem bærekraftige endringer i næringslivet. Ved å kombinere vår samlede ekspertise innen teknologi og effektive forretningsprosesser, kan vi hjelpe våre kunder med å redusere sitt miljøavtrykk og gjøre bærekraft til et konkurransefortrinn”, sier Øyvind Larsen, adm. direktør i Visma Software.

Sammen vil Visma og Ducky tilby helhetlige løsninger som gjør det enklere for selskaper å måle, analysere og forbedre sin bærekraftsprofil. Dette inkluderer verktøy for rapportering av miljøpåvirkning, identifisering av områder for reduksjon av CO2-utslipp og implementering av endringer for å oppnå mer bærekraftige forretningspraksiser.

“Vi er begeistret over samarbeidet med Visma, da vi i fellesskap kan bidra til en langt større påvirkning. Denne investeringen gir oss muligheten til å akselerere utviklingen av våre innovative bærekraftsløsninger og nå ut til et større antall organisasjoner som ønsker å ta skritt mot en mer bærekraftig fremtid”, sier daglig leder i Ducky, Pål Berntsen.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Øyvind Larsen, Adm. direktør, Visma Software

[email protected]

+47 97077844

Pål Berntsen, CEO, Ducky AS

[email protected]

+47 90998191

Om Visma Software

Visma Software er en del av Visma-konsernet, Europas ledende leverandør av virksomhetskritisk programvare. Selskapet utvikler og selger løsninger som bidrar til å effektivisere arbeidsprosesser innen økonomi, HR og rapportering.

Lage Bøhren

Nasjonal pressekontakt for Visma Norge.