1 Nov 2023
Organisation

Visma Financial Solutions skifter navn til Amili

Skal lede an i utviklingen av en mer bærekraftig inkassobransje med nye og innovative tjenester.

I over 20 år har Visma Financial Solutions hjulpet bedrifter og organisasjoner i Norden med å få rask og effektiv betaling for sine varer og tjenester. Nå skifter selskapet navn til Visma Amili. 

Samtidig lanseres Amili som en nyskapende og helhetlig løsning for kredittstyring, fakturadistribusjon og betalingsoppfølging.

“Inkassobransjen har behov for fornyelse, og Amili skal lede an i utviklingen med nye og innovative tjenester. Vi hjelper bedrifter og organisasjoner med å få betalt for de varene og tjenestene de leverer, og ser fortsatt et stort potensial for å forbedre disse prosessene ved hjelp av teknologi”, sier Lene Myklebust, administrerende direktør i Amili.

Unik løsning

Med Visma-konsernets styrke og teknologiske ressurser i ryggen, investerer Amili betydelige beløp i utviklingen av moderne, skybaserte tjenester for å ytterligere forbedre brukeropplevelsen både for bedrifter og deres kunder.

"Med vår nye, helhetlige løsning, som dekker hele fakturaoppfølgingen fra utsendelse av faktura til betaling og registrering i bedriftens økonomisystem, er vi unike på markedet i dag," sier Myklebust.

Et sunt og bærekraftig kredittmarked

Salærnivåene i inkassobransjen har vært gjenstand for omfattende debatt de siste årene. 

“Å leve kun av salærer er ikke bærekraftig, fordi det gir for svake insentiver til å løse inkassosaker tidligere i prosessen. Amilis ambisjon er å sette en ny standard for bransjen, der fokus flyttes fra salærer til utvikling av verdiskapende tjenester for kundene. Da bidrar vi til at kundene får raskere betalt, og at færre saker går til inkasso”, sier Myklebust.

Som en del av Visma, en av Europas ledende leverandører av virksomhetskritisk programvare, ønsker Amili å utvikle teknologi som fremmer et sunt og bærekraftig kredittmarked.

"Vi ønsker å hjelpe bedrifter med bedre innsikt, kontroll og styring av likviditet, slik at de kan fokusere på sin kjernevirksomhet. Denne lanseringen markerer første steg i Amilis mål om å gjøre enhver utgående faktura til en innkommende betaling så raskt og effektivt som mulig," avslutter Myklebust.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Lage Bøhren, kommunikasjonsdirektør i Visma, +47 92 15 78 01

lage.bohren@visma.com

Om Amili

Amili, tidligere Visma Financial Solutions, hjelper bedrifter med å få betalt for sine varer og tjenester gjennom fleksible og automatiserte tjenester for kredittstyring og fakturaoppfølging. Med et fokus på moderne teknologi og gode råd, styrker selskapet bedrifters likviditet og forbedrer kunderelasjonene. Amili er eid av Visma-konsernet, og har 120 ansatte fordelt på to lokasjoner i Oslo og Trondheim. Selskapet betjener kunder i Norge, Sverige og Finland. For mer informasjon om Amili, besøk amili.no.

Om Visma

Visma er en ledende leverandør av skybasert, virksomhetskritisk programvare, med omsetning på 2,06 milliarder euro i 2022, 15,000 ansatte og 1.6 millioner kunder i Europa og Latin-Amerika. Ved å forenkle og automatisere prosesser for bedrifter og organisasjoner av alle størrelser, bidrar vi til å skape et mer effektivt og fremgangsrikt samfunn. Les mer om oss på visma.no.

Lage Bøhren

Nasjonal pressekontakt for Visma Norge.