10 Mar 2023
Organisation

Hans Erik Eriksen er ny sjef i Visma Real Estate

Hans Erik Eriksen er utnevnt til administrerende direktør i Visma Real Estate, en ledende leverandør av software til eiendomsmeglingsbransjen.

Hans Erik Eriksen, adm. dir. i Visma Real Estate

“Vi er veldig glade for å ha Hans Erik på plass for å lede Vismas satsing mot eiendomsmeglere. Han har lang erfaring med produktutvikling og større endringsprosjekter, og er en leder som setter kundene og deres behov i fokus”, sier Eivind Gundersen, styreleder i Visma Real Estate.

Hans Erik Eriksen har jobbet med produktutvikling i Visma siden 2015, og har også bakgrunn fra teknologiutvikling i Aftenposten, der han ledet arbeidet med å digitalisere og drive frem nye produkter og tjenester innen distribusjon og logistikk.

“Jeg gleder meg til å lede Visma Real Estate inn i det som blir en viktig fase, der vi skal investere i å utvikle enda bedre og smartere løsninger. Vi skal befeste vår posisjon som den strategisk foretrukne teknologipartneren for eiendomsmeglere, som forenkler hverdagen og gir dem relevante verktøy for å drive effektivt. Dette skal vi gjøre i tett og godt samarbeid med våre kunder”, sier Eriksen.

Et komplett system for megling

Gjennom oppkjøp og produktutvikling har Visma Real Estate gjennom de siste årene bygget en portefølje av innovative løsninger og software som digitaliserer og automatiserer tidkrevende oppgaver i boligsalgsprosessen. Dermed frigjøres tid til mer verdiskapende arbeid.

Visma Real Estates systemer gir meglerne oversikt over alt fra innledende faser med potensielle kunder, helt frem til dokumenthåndtering når avtalen er signert. Alltid oppdatert, og i henhold til alle lover, regler og rammer.

“Det siste året har vi brukt godt, med konsolidering og produktutvikling, og vi har nå et solid fundament av produkter og tjenester å bygge videre på i årene fremover. Vi tror vi har det mest komplette og mest attraktive produktspekteret i bransjen, og det skal vi vise både eksisterende og nye kunder i årene som kommer”, sier Gundersen.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Lage Bøhren, kommunikasjonssjef i Visma +47 921 57 801

lage.bohren@visma.com

Lage Bøhren

Nasjonal pressekontakt for Visma Norge.