Summer Internship i Visma

Vil du ha sommerjobb i Europas ledende softwareselskap? Visma tilbyr ulike Summer Internships for studenter med sterk interesse for teknologi. 

Ønsker du å bruke sommeren på og tilegne deg relevant arbeidserfaring innenfor ditt fagområde?

Hos Visma får du sette teorien du har lært på skolen ut i praksis, og et Summer Internship hos oss vil gi deg et forsprang! Som Summer Intern i Visma får du:

  • Kjennskap til næringslivet
  • Sette teori ut i praksis
  • Nettverksbygging
  • Reell arbeidserfaring

Visma tilbyr Summer Internship for både IT- og økonomistudenter. En IT-konsulent Summer Intern vil hovedsakelig jobbe i Visma Consulting, mens en Prosjektleder Summer Intern arbeider på konsernnivå og kan dermed få prosjekt i hvilket som helst selskap i Visma. Vi gjør oppmerksom på at IT-studenter med interesse for business også oppfordres til å søke internship i Vismakonsernet.

Under kan du lese mer om de ulike programmene.

Summer Internship som prosjektleder i Vismakonsernet

Vil du få en forsmak på livet som Management Trainee? Som Summer Intern i Vismakonsernet vil du få praktisk erfaring med prosjektledelse innenfor et av Vismas mange forretningsområder. Sammen med ledergruppen i selskapet du er ansatt i vil du være ansvarlig for planlegging og gjennomføring av et reelt business case.

Les mer om Summer Internship som prosjektleder

Summer Internship som IT-konsulent i Visma Consulting

Summer internship i Visma Consulting varer i 6-7 uker, fra midten av juni til begynnelsen av august. I løpet av denne perioden skal 2-3 team med studenter gjennomføre hvert sitt utviklingsprosjekt for en kunde, og dermed få reell erfaring med livet som IT-konsulent. IT- løsningen som utvikles, overleveres kunden med en demonstrasjon siste arbeidsdag. 

Les mer om Summer Internship som IT-konsulent

Har du spørsmål?

Prosjektleder Summer Internship-programmet: Henriette Veiby, Corporate HR Consultant, E-post: henriette.veiby@visma.com

IT-konsulent Summer Internship-programmet: Hege Krokås Borge, Consultant, E-post: hege.borge@visma.com