Ønsker du å bruke sommeren på og tilegne deg relevant arbeidserfaring innenfor ditt fagområde?

Visma tilbyr Summer Internship for både IT- og økonomistudenter. En IT-konsulent Summer Intern vil hovedsakelig jobbe i Visma Consulting, mens en Prosjektleder Summer Intern arbeider på konsernnivå og kan dermed få prosjekt i hvilket som helst selskap i Visma. 

Under kan du lese mer om de ulike programmene.

Summer Internship som utvikler eller prosjektleder i Vismakonsernet

Vil du ha sommerjobb i et teknisk eller strategisk prosjekt – eller noe midt i mellom? Da er dette internshipet noe for deg! Du vil være ansvarlig for planlegging og gjennomføring av et reelt prosjekt som er av stor strategisk betydning for Vismas fremtidige suksess. 

Les mer om Summer Internship som utvikler eller prosjektleder

Summer Internship som IT-konsulent i Visma Consulting


I løpet av sommeren hos Visma Consulting skal 2-3 team med studenter gjennomføre hvert sitt utviklingsprosjekt for en kunde, og dermed få reell erfaring med livet som IT-konsulent. IT- løsningen som utvikles, overleveres kunden med en demonstrasjon siste arbeidsdag. 

Les mer om Summer Internship som IT-konsulent

Summer Internship som analytics-konsulent i Visma bWise

Er du student og nysgjerrig på rollen som Analytics-konsulent? Bli med i Visma-familien for en sommer og prøv deg som konsulent i Visma bWise! Dette er en flott mulighet til å vise hva du kan og kanskje sikre deg et jobbtilbud etter endt studie.

Les mer om Summer Internship som Analytics-konsulent