Ønsker du å bruke sommeren på og tilegne deg relevant arbeidserfaring innenfor ditt fagområde?

Hos Visma får du sette teorien du har lært på skolen ut i praksis, og et Summer Internship hos oss vil gi deg et forsprang! Som Summer Intern i Visma får du:

  • Kjennskap til næringslivet
  • Sette teori ut i praksis
  • Nettverksbygging
  • Reell arbeidserfaring

Visma tilbyr Summer Internship for både IT- og økonomistudenter. En IT-konsulent Summer Intern vil hovedsakelig jobbe i Visma Consulting, mens en Prosjektleder Summer Intern arbeider på konsernnivå og kan dermed få prosjekt i hvilket som helst selskap i Visma.

Under kan du lese mer om de ulike programmene.

Summer Internship som prosjektleder i Vismakonsernet

Som Summer Intern i Vismakonsernet vil du få praktisk erfaring med prosjektledelse innenfor et av Vismas mange forretningsområder. Du vil være ansvarlig for planlegging og gjennomføring av et reelt prosjekt som er av stor strategisk betydning for Vismas fremtidige suksess.

Les mer om Summer Internship som prosjektleder

Summer Internship som IT-konsulent i Visma Consulting

I løpet av sommeren hos Visma Consulting skal 2-3 team med studenter gjennomføre hvert sitt utviklingsprosjekt for en kunde, og dermed få reell erfaring med livet som IT-konsulent. IT- løsningen som utvikles, overleveres kunden med en demonstrasjon siste arbeidsdag. 

Les mer om Summer Internship som IT-konsulent

Summer Internship som analytics-konsulent i Visma bWise

Er du student og nysgjerrig på rollen som Analytics-konsulent? Bli med i Visma-familien for en sommer og prøv deg som konsulent i Visma bWise! Dette er en flott mulighet til å vise hva du kan og kanskje sikre deg et jobbtilbud etter endt studie.

Les mer om Summer Internship som Analytics-konsulent

Har du spørsmål?

Prosjektleder Summer Internship-programmet: Henriette Veiby, People Operations Consultant, E-post: henriette.veiby@visma.com

IT-konsulent Summer Internship-programmet: Janine Stang, Consultant, E-post: janine.stang@visma.com