Hva er en skyløsning?

En skyløsning er en tjeneste som tilgjengeliggjøres via internett. For å bruke en skyløsning trenger du bare å være pålogget via nettleseren, så er du i gang – uten å måtte laste ned eller installere noe programvare.

Fordeler med å flytte i skyen

Som kunde av en skyløsning hos oss, slipper du å tenke på installasjon, oppdatering og vedlikehold av programvare – og rekruttering av de som kan det. Vi oppdaterer funksjonaliteten fortløpende, og sørger for at det er enkelt å være kunde av oss.

– Hvorfor skal jeg anskaffe kompetanse, når kompetansen finnes hos leverandøren? Og dersom det skjer noe krøll, er det ikke vårt ansvar og våre ansatte som må omprioritere. Når du selv drifter applikasjoner, trumfer dette innovasjon og det å tenke fremover. Det vil vi ikke ha noe av.

May-Britt Jonassen, IT-sjef i Halden kommune.
Kunde av Visma Enterprise Plus.

Se oversikt over skyløsninger

Skyløsninger i Visma Enterprise

I Visma Enterprise utvikler vi skyløsninger som hjelper offentlige og store private virksomheter å løse viktige og komplekse oppgaver og samfunnsoppdrag. Sikkerheten og personvernet er viktig for oss, og du kan selv se hvordan vi håndterer dette per tjeneste her.

Fagsystem

Virksomhetsstyring

Hva sier kundene våre om skyløsninger?

To ansatte i Halden kommune som står foran Fredriksten Festning. De forteller om den nye hverdagen sin med Enteprise Plus skyløsningen.

Har fått en ny hverdag med Enterprise Plus

Les hva Halden kommune sier »

Et profilbilde av assisterende rektor ved Hamar Montessoriskole. Hun forteller om en enklere hverdag med et skoleadministrativt system i skyen.

Enklere hverdag med nytt skoleadministrativt system for privatskole

Les hva Hamar Montessoriskole sier »

Avdelingsleder, systemansvarlig og økonomisjef står samlet på kontoret i  Råde kommune. De forteller om  en økt sikkerhet og tilgjengelighet med løsning for ressursstyring i skyen.

Økte sikkerheten og tilgjengeligheten med ressursstyringsløsning i skyen

Les hva Råde kommune sier »

Kontakt oss

Har du spørsmål om våre skyløsninger? Fyll inn skjema under, så hører du fra oss.

Sektor