Graduateprogrammet er for deg som er nyutdannet og vil kickstarte din karriere som utvikler!

Du blir fast ansatt fra dag én og vil ta del i et løp som i stor grad tilpasses deg og dine ønsker innenfor produktene vi leverer.

Programmet går over ett år med oppstart i august 2022. Vil du få en rakettstart på arbeidslivet? 

Fremtiden kodes i dag 

Vi kan forsikre deg om at du vil bli godt ivaretatt med en dedikert faglig fadder, og få delta på flere faglige og sosiale sammenkomster! Hos oss vil du kunne få muligheten til å prøve deg på apputvikling, som backend, frontend eller kanskje fullstack? Det er helt opp til deg! 

Du behøver ikke vite hva du ønsker allerede nå, men vi håper at du har en genuin interesse for teknologi og et ønske om å bli en helt rå utvikler!

Reisen starter her!

Møt oss på karrieredagene!

Ønsker du å bli bedre kjent med oss og få mer innsikt i graduateprogrammet 2022? Da inviterer vi deg til å møte oss på karrieredagene: 

Universitetet i Agder 

Høgskolen i Østfold 

Unversitetet i Sør-Øst Norge 

Bli kjent med en av våre tidligere graduates! Helle var uteksaminert i 2019, med en Bachelor i Informatikk - Design, Bruk og Interaksjon ved Fakultetet for Informatikk , Universitetet i Oslo .

Er vi en god match?

I Visma Enterprise AS har vi 13 kontorlokasjoner i Norge. Totalt er vi rundt 700 ansatte lokalisert i syv land og har hele verdikjeden fra produktutvikling til salg, leveranse og support.

Hos oss jobber du “in-house”, det vil si at vi har hele utviklingsprosessen fra A-Å. Du vil bli en del av et team som har stor påvirkningskraft på produktet og tekniske veivalg, samtidig som du har et stort nettverk i ryggen. Hos oss får du jobbe med innovative teknologier og være med på prosjekter fra start til slutt. 

Vi søker graduates til våre kontorer i Oslo, Porsgrunn, Lillehammer, Fredrikstad, Kristiansand og Stavanger.

Søk i dag! 

 

 

Vi mener at det meste kan læres men vi ser for oss at du:
  • Er nyutdannet med bachelor eller master innenfor IT og har fått kjennskap til programmering fra skolebenken.

  • Vil jobbe med moderne skyløsninger, .NET, Java, AI/Machine learning eller fordype deg i mer komplekse rammeverk

  • Er nysgjerrig og lærevillig

  • Kan godt norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig