Skal du markedsføre et prosjekt er det avgjørende å visualisere hva kjøper kan forvente å få levert.

Visma Real Estate har et nybygg-team med ekspertise og erfaring som er vant med å levere riktig kvalitet og pris til avtalt frist. Enten du har et eplehageprosjekt eller mange byggetrinn og tusenvis av enheter kan vi bistå med produkter som selger. Spør oss gjerne om referanser!

3D-illustrasjoner

Som kjøper av nybygg kan det være lang tid til du får se det endelige produktet. Gode visualiseringer er avgjørende for å hjelpe potensielle kjøpere til å forstå hva de får i ditt prosjekt. Vi har lang erfaring og vet hva som kreves for å nå ut til kjøperne på bolig og fritidsprosjekter.

Boligvelgere

Vi har løsninger tilpasset alt fra eplehageprosjekter til komplekse utviklingsprosjekter med mange salgstrinn. Bolig, fritid og næring. Presenter prosjektet på best mulig måte, uansett hvor kjøperen er.

Gi potensielle kjøpere rask og god oversikt over prosjektet med boligvelger. Besøkende kan enkelt klikke inn på bygg, felt og/eller trinn, bytte perspektiv, velge enhet og utforske plantegning og nøkkeldata per enhet. All data kan oppdateres automatisk.

Mobil står for over 90 prosent av trafikken til prosjektet ditt. Da må også boligvelgeren være tilpasset lommeformat. Vi var først ute med mobiltilpassede boligvelgere, og nå lanserer vi snart en helt ny motor her!

Nettsider for nybyggprosjekter

Vi har løsninger for alle budsjetter og behov. Moderne digital presentasjon av prosjektet med den nyeste teknologien. Vi har løsninger for små prosjekter til de største og mest komplekse byutviklingsprosjektene. “Mobile first“, selvsagt!

Kontakt

Brukerstøtte og salg (nybygg):

thomas.malmo@visma.com eller mobil 93 00 10 80

Se også: www.reeltime.no