Support og kundeservice

 

Ofte stilte spørsmål

 • Kan jeg og mitt regnskapsbyrå arbeide sammen i programmet?

  Visma eAccounting passer utmerket for å skape et effektivt samarbeide mellom din bedrift og ditt regnskapsbyrå. Du kan for eksempel velge å ta faktureringen selv og la byrået ta hånd om resten. Ingen papirer å sende, ingen filer å føre over. Veldig enkelt når alt er nettbasert.

 • Kreves det noen forkunnskaper for å kunne bruke Visma eAccounting?

  Målet med Visma eAccounting er at alt fra design og grensesnitt til funksjoner skal gjøre arbeidet med økonomi og regnskap så enkelt at hvem som helst kan lære seg programmet. Skulle det allikevel være noe som du lurer på, tilbyr vi både kundesupport og kom i gang-hjelp på våre nettsider.

 • Tar dere backup av mine data?

  En av fordelene ved å bruke et nettbasert økonomiprogram er at vi håndterer alle backuper. Du trenger aldri å bekymre deg for at dine data skal forsvinne og de er alltid tilgjengelig for deg.

 • Trenger jeg å laste ned noe?

  Ettersom Visma eAccounting er nettbasert og utviklet for alle typer av datamaskiner og mobile enheter, trenger du ikke å installere noe program. Du kjører programmet via din nettleser.

 • Jeg mangler erfaring med regnskap og økonomi, hvordan kommer jeg i gang?

  Selv om du aldri har arbeidet med økonomi og regnskap er det enkelt å komme i gang med Visma eAccounting. Programmet er intuitivt og utformet med brukervennlighet i fokus. I tillegg har vi en kom i gang-side med mange gode råd og tips. Og husk å melde deg på våre kostnadsfrie webinar. Vi hjelper deg hele veien!

 • Kan jeg koble sammen programmet med en nettbutikk?

  Hvis du vurderer å begynne å selge dine produkter via nettet tilbyr vi Visma Webshop. Tjenesten integreres enkelt med Visma eAccounting. Les mer om Visma Webshop.

 • Er det mulig å lagre et utkast av en faktura?

  Ja, visst kan du det. Vi bruker mye tid på å finne ut av og forstå hvilke funksjoner som gjør små og store hverdagsbekymringer enklere for våre kunder. En mulighet i programmet er å spare utkast av fakturaer. Du kan med andre ord endre på en faktura alt ettersom et prosjekt pågår.

 • Finnes programmet som en app?

  Selv om programmet fungerer på både nettbrett og smarttelefon uten app, er det mulig å laste ned Visma eAccounting som app i App Store eller Google Play. Appen inneholder kontaktinformasjon til dine kunder og leverandører. I appen kan du skrive notater, få påminnelser og følge viktige hendelser i bedriften din. Visma Mobil Scanner er en annen app som du kan laste ned og bruke sammen med programmet. Med Visma Mobil Scanner kan du ta bilder av kvitteringer og leverandørfakturaer og sende disse direkte til Visma eAccounting.

 • Inngår kundesupport for programmet?

  Selvfølgelig! Våre dyktige supportkonsulenter hjelper deg på telefon, e-post eller via chatten. Du får også tilgang til en rekke supportartikler og videoer på våre nettsider. I tillegg til all løpende support, tilbyr vi også et kostnadsfritt kom i gang-webinar.

 • Kan jeg koble sammen Visma eAccounting med min bank?

  Vi tilbyr en komplett bankintegrasjon med DNB og Danske Bank. Integrasjonene sørger for at inn- og utbetalinger til bankkontoen i nettbanken automatisk kobles sammen med kunde- og leverandørfakturaene i programmet. I tillegg bokføres det automatisk, slik at du ikke trenger å løfte en finger.

Hovedkontor

Besøksadresse: Karenslyst allé 56, 0277 Oslo
Postadresse: Postboks 733 Skøyen, 0214 Oslo


Vis større kart

Kontakt

Telefon: 02138 

Chat med regnskapsfører gratis hver torsdag

Åpningstider

Mandag, tirsdag og onsdag: 08:00-16:00
Torsdag: 08:00-18:00
Fredag: 09:00-16:00

Support

Support Visma eAccounting
Logg inn Visma eAccounting

Mamut One kunde?
Support finner du her

 

Blogg

Les våre siste blogginnlegg innenfor temaer som starte bedrift, lover og regler, daglig drift, regnskap og økonomi, salg og markedsføring.

 

 

Finn en regnskapsfører.

Trenger du hjelp med regnskapet?
Finn en regnskapsfører som kan hjelpe deg. Se oversikt over alle regnskapsførere som tar oppdrag i Visma eAccounting.

Kontakt oss

Fyll inn skjemaet under, så hjelper vi deg å finne den beste løsningen på din forespørsel.

Prøv Visma eAccounting i 14 dager. Helt gratis.