Support og kundeservice

p
p

Brukertips og guider

p

Telefonsupport

p

Chat

Se våre brukerguider og
smarte tips i Community

Gå til Community →

Åpent
09 - 15 (Man-Ons, Fre)
09 - 18 (Tor)

Ring 21 49 62 02 →

Åpent
08 - 20 (Man-Tor)
09 - 16 (Fre)

Chat her→

Vanlige spørsmål

Oppsett og installasjon

 • a

  Trenger jeg å laste ned noe?

  Nei, ettersom Visma eAccounting er nettbasert trenger du kun logge deg inn for å få tilgang. Programmet kjører via nettleseren din tilsvarende en nettbank.

 • a

  Tar dere backup av mine data?

  En av fordelene med et nettbasert faktura- og regnskapsprogram er at vi ivaretar all data for deg. Ved at vi håndterer backup trenger du aldri mer bekymre deg for at data skal gå tapt. Besøk vårt "Trust Center" for mer info om datalagring.

 • a

  Kan jeg bytte faktura- og regnskapsprogram midt i året?

  Ja du kan ta i bruk Visma eAccounting når som helst. Det samme gjelder dersom du har samarbeidet med regnskapsfører, men ønsker å føre regnskapet selv fremover.

 • a

  Hvordan håndteres backup av mine data?

  Vi forstår at for deg å omfavne fordelene med nettskyen, må du være forberedt på å betro oss med en av dine mest verdifulle eiendeler, dine data. Når du investerer i Visma eAccounting, må du kunne stole på at dataene dine er trygge, at personvernet til dine data er sikret og at tjenesten er fullt kompatibel med lover, forskrifter og vanlig praksis. Les mer om datasikkerhet på våre løsninger her.

 • a

  Kan jeg overføre data fra et annet system til Visma eAccounting?

  Dersom du har opparbeidet deg registre av kunder, artikler og/eller leverandører i et annet system kan disse importeres inn i Visma eAccounting. Det er også mulig å importere kontoplan dersom du har opprettet egendefinerte kontoer i ditt tidligere system.

Kom i gang

 • a

  Kreves det noen forkunnskaper for å kunne
  bruke Visma eAccounting?

  Målet med Visma eAccounting er å holde det enkelt slik at hvem som helst kan lære seg programmet. Likevel vet vi at regnskap noen ganger kan være litt komplisert. Vi har derfor et bredt tilbud for å hjelpe deg i gang. På vårt Community finner du alt av hjelpemateriell, kontaktinformasjon til support og gratis chat med regnskapsfører.

 • a

  Jeg mangler erfaring med regnskap og økonomi,
  hvordan kommer jeg i gang?

  Selv om du aldri har arbeidet med økonomi og regnskap er det enkelt å komme i gang med Visma eAccounting. Programmet er intuitivt og utformet med brukervennlighet i fokus. I tillegg har vi en kom i gang-side med mange gode råd og tips. Og husk å melde deg på våre kostnadsfrie webinar. Vi hjelper deg hele veien!

 • a

  Hvordan kommer jeg i gang?

  Vi har laget en stegvis "kom i gang" - guide som gir en oversikt over de viktigste funksjonene i programmet og gjør det enklere for deg å komme i gang.

Funksjonalitet

 • a

  Finnes programmet som en app?

  Ja det gjør det! Med våre gratis apper kan du sende fakturaer, skanne kvitteringer og organisere dine kontakter. Du kan i tillegg få påminnelser for viktige hendelser og får god oversikt over utestående fakturaer. Dersom du benytter lønn og timeregistrering har vi også egne apper for det.

 • a

  Kan jeg koble sammen Visma eAccounting med min bank?

  Vi tilbyr bankintegrasjon til DNB, SpareBank 1 og Danske Bank. Alle transaksjoner overføres direkte fra din nettbank og over til vårt regnskapsprogram. Slik får du enkelt oversikt over inn- og utbetalinger, og unngår manuelle oppgaver som å avstemme banken.

 • a

  Kan jeg koble sammen programmet med en nettbutikk?

  Ja du kan koble Visma eAccounting sammen med Visma Webshop, slik at alle dine nettbutikkbestillinger kommer direkte inn i programmet. Det er i tillegg mulig å integrerer eksterne nettbutikker dersom det er ønskelig. Les mer om Visma Webshop.

 • a

  Kan jeg og mitt regnskapsbyrå arbeide sammen i programmet?

  Visma eAccounting passer utmerket for å skape et effektivt samarbeide mellom din bedrift og ditt regnskapsbyrå. Du kan for eksempel velge å ta faktureringen selv og la byrået ta hånd om resten. Ingen papirer å sende, ingen filer å føre over. Veldig enkelt når alt er nettbasert.

 • a

  Hvilke muligheter har jeg for å integrere programmet
  mot andre løsninger?

  Visma eAccounting kan kostnadsfritt integreres mot andre systemer. Enten kan du utvikle din egen integrasjon eller se en oversikt over tilgjengelige løsninger som er integrert her.

Kjøp og support

 • a

  Inngår kundesupport for programmet?

  Selvfølgelig! Våre dyktige supportkonsulenter hjelper deg på telefon, e-post eller via chatten. Du får også tilgang til en rekke supportartikler og videoer på våre nettsider. I tillegg til all løpende support, tilbyr vi også et kostnadsfritt kom i gang-webinar.

 • a

  Har du spørsmål til en faktura du har fått av oss?

  Da får du hjelp av vår faktura og lisensavdeling. Du finner chat, kontaktinformasjon og mer informasjon i vårt community.

Kontakt oss

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi trenger ditt samtykke.

Visma eAccounting

Faktura og regnskap for små bedrifter

ipad

Fant du det du lette etter? 👍 Ja 👎 Nei

NYHETSBREV

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev for småbedrifter

NYHETSBREV

Vi trenger ditt samtykke.

© 2018 Visma Mamut

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.