Næringseiendom

Eiendoms­forvaltning

Software for eiere og forvaltere av næringseiendom.

En effektiv løsning for deg som eier, driver og forvalter næringsbygg

Skal du lykkes med utleie, er du avhengig av å ha orden i rekkene – og ikke minst være bedre enn konkurrentene dine. Visma Real Estate hjelper deg som er eier og forvalter av næringseiendom med alt fra håndtering av kontrakter, arealer og økonomi.

Løsningene legger til rette for at næringsbyggene dine alltid er belagt – av de riktige menneskene. Du får betalinger i tide, og det blir enklere å gjøre gode investeringer med løsninger som gir dere beslutningsstøtte. Og ikke minst vet du at du alltid oppfyller alle regler, forskrifter og krav.

Hvorfor Visma Real Estate?

Initiativet Visma Real Estate ble til i 2019. Når vi nå har samlet Fenistra og Create-Solutions, er det fordi vi har et ønske om å tilby eiere og forvaltere av næringseiendom verktøyene de trenger for at alt skal gå på skinner. I dag er løsningene du kan bli kjent med under, enkeltstående produkter. Vårt mål i fremtiden er å tilby deg en sømløs opplevelse – hvor alle løsningene er integrerte med hverandre.

02_fenistra.png

Fenistra

Forvaltning av utleie og innleie, kjøpesenter og eiendomsdrift.

Lær mer

03_createsolutions.png

Create Solutions

Alle markedsanalysene du trenger, og enda litt til.

Lær mer

Snakker med de andre systemene dine


Vi har et ønske om å være en attraktiv samarbeidspartner. Derfor tror vi på en åpen og transparent deling av godene. Alle konkurrenter jobber tross alt mot det samme målet. Derfor jobber vi mot at du kan koble på tredjepartsløsninger – enten det er Visma-løsninger eller eksterne systemer – sånn at du har ett komplett styringsverktøy å jobbe i.

Har du et spørsmål?

Vi gleder oss til å gi deg svarene du trenger. Send oss en melding, så hører du fra oss så snart som mulig.

Kontakt Jånny Oksavik i Visma Real Estate: jaanny.oksavik@visma.com

Dersom du er eksisterende kunde og har behov for bistand, er det bare å ta kontakt support.fenistra@visma.com, så hjelper vi deg gjerne.