Skoledrift fra A til Å med Visma InSchool

Digitalisering av skoledriften er et av våre viktigste samfunnsoppdrag. Visma InSchool ønsker å bidra til å gjøre arbeidshverdagen enklere for de som jobber i skolen. Derfor har vi samlet all administrasjon i ett, helthetlig system i skyen. Det betyr at alt er tilgjengelig hvor som helst og når som helst, gjennom én og samme innlogging.

Skoleleder, lærer, elev eller foresatt? Du vil enkelt finne informasjon som er relevant for deg og din skolehverdag i Visma InSchool. 

Visma InSchool-appen for lærer og elev

Nå er vurderinger tilgjengelige for elever i mobilappen! Få enkel oversikt over tidligere og kommende vurderinger på mobilen.

Som lærer sjekker du timeplanen din enkelt via mobilappen. I tillegg, kan du føre fravær for dine undervisningstimer og aktiviteter, og sende og motta meldinger.

Er du elev kan også du se timeplanen din og sende meldinger i appen. Slik at du enkelt har kontroll på skoledagen din. Du kan også se en oversikt over fraværet ditt, og dermed se om du nærmer deg fraværsgrensa i fagene dine.

Visma InSchool-appen er tilgjengelig for lærere og elever på alle Apple- og Android-enheter!

 

 

Innebygd arkiv

I Visma InSchool er arkivet innebygd i systemet! Dette betyr at du som bruker ikke trenger å foreta deg noe ekstra. Arkivverdig informasjon skal bli arkivert til riktig tid og sted. Visma InSchool gjør dette for deg - helt automatisk.

Les mer om det innebygde arkivet

Datasikkerhet

Med stadig flere digitale løsninger, er god IT-sikkerhet viktigere enn noen gang. I Visma InSchool er vi vårt ansvar bevisst. Du kan være trygg på at dine data blir godt tatt vare på av oss her i Visma.

 

Les mer om datasikkerhet i Visma InSchool

Brukervennlighet

Visma InSchool har flere hundre tusen brukere i Norges videregående skoler. For at alle brukerne skal kunne benytte seg av løsningen på best mulig måte, må den være brukervennlig. Både for skoleledelse, administrasjon, lærere, elever og foresatte. 

Les hvordan vi jobber med brukervennlighet

Kontakt oss


Er du bruker av Visma InSchool og trenger hjelp?

Supportikon

Support

Dersom du opplever utfordringer med Visma InSchool, må dette meldes inn til support via den lokale supporten på den enkelte skole. Den lokale supporten tar eventuelt saken videre til Visma InSchool sin interne support.


Har du spørsmål om andre løsninger fra Visma?

Merk at du må kontakte support ved din skole dersom du trenger hjelp med Visma InSchool.

Kommunikasjon ikon

Få kontakt med salg

Vurderer du våre løsninger innen oppvekst og ønsker en uformell prat? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt »

Henvendelser-ikon

Andre henvendelser

Finner du ikke det du leter etter om Vismas løsninger innen oppvekst? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt »