Visma Ski Classics 4 Kids
Bli med på barnas store skifest!

Har du skiglade barn i alderen 3-12 år? Da er du hjertelig velkommen til å ta med barna på skifesten Visma Ski Classics 4 Kids!

Meld dere på her

Tirsdag 13. mars er vi igjen klare for et nytt langløp for barn – Visma Ski Classics 4 Kids. Det hele går av stabelen i Sognsvann Snøpark. Arrangementet er gratis og er skreddersydd for barn mellom 3 og 12 år. Det blir skirenn i klassisk stil for de, i tillegg til skileik og mye annen moro.

Det er laget rundløyper slik at barna kan gå så langt de ønsker. Vi har lagt inn drikkestasjoner underveis, som skal gi barna følelsen av å delta i et ekte langløp. Det legges til rette løyper for paraidrett.

Alle deltakende barn får utdelt startnummer før start og medalje etter målpassering. I Visma Ski Classics 4 Kids er alle barna vinnere!

Det blir også anledning til fri utfoldelse i form av organisert skileik i aktivitetsparken. Her kan barna få bryne seg på de spennende utfordringene vi har laget til dem.

Meld på antall barn i skjemaet under. Ved vellykket registrering mottas en bekreftelse på mail.

Praktisk informasjon

Når: Tirsdag 13. mars mellom kl. 16.00-19.00.
Vi opererer ikke med starttider til hver enkelt. Vi starter barna etterhvert som de er klare mellom kl 16.00 og kl 18.30.

Hvor: Snøparken, Sognsvann.

Målgruppe: Barn fra 3 år (passer best for barn mellom 5-10 år).

Løype: Rundløype slik at barna kan gå så mange runder de ønsker.

Alle deltakende barn får: Startnummer og medalje.

Pris: Gratis.

Kiosk: ​Det selges ​pølser, kanelboller, kaffe og kald drikke. Betaling med kontanter, kort og Vipps.

Langløpere for en dag

Visma er stolt tittelsponsor av langløpssirkuset Visma Ski Classics. Det gir oss blant annet muligheten til å aktivisere barn gjennom arrangementer som byr på både mestringsfølelse og skiglede. I Visma Ski Classics 4 Kids gir vi barna muligheten til å føle seg som ekte langløpere. Vi ønsker at barna skal få kjenne på den gode atmosfæren og positive spenningen før start, utfordringene og støtten underveis og ikke minst den gode følelsen av å ha gjennomført et skirenn.

Besøk Visma Ski Classics traileren

Vi tar med oss den offisielle Visma Ski Classics-traileren, som er et naturlig samlingssted under langløpene i Visma Ski Classics. Den oppsiktsvekkende doningen kan utvides til tre etasjer med både veranda og takterrasse. Her får barna en smak av den internasjonale langrennsverdenen!

Påmelding Visma Ski Classics 4 Kids

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger som beskrevet her og vil at Visma sender meg relevant informasjon på e-post basert på mine interesseområder.