Visma Ski Classics 4 Kids
Bli med på barnas store skifest!

Har du skiglade barn i alderen 3-12 år? Da er du hjertelig velkommen til å ta med barna på skifesten Visma Ski Classics 4 Kids!

Visma Ski Classics 4 kids er dessverre avlyst

Som dere vet er det mye usikkerhet rundt korona viruset i disse dager. og på grunn av helsemyndighetenes retningslinjer og anbefalinger, må vi dessverre avlyse skirennet Visma Ski Classics 4 Kids. Beklager veldig, dette var en kjedelig beskjed å gi, men vi håper å se dere på skirenn igjen i 2021.

 

Tirsdag 17. mars er vi igjen klare for et nytt langløp for barn – Visma Ski Classics 4 Kids. Det hele går av stabelen i Sognsvann Snøpark. Arrangementet er gratis og er skreddersydd for barn mellom 3 og 12 år. Det blir skirenn i klassisk stil, i tillegg til skileik og mye annen moro.

Det er laget rundløyper slik at barna kan gå så langt de ønsker. Vi har lagt inn drikkestasjoner underveis, som skal gi barna følelsen av å delta i et ekte langløp. 

Alle deltakende barn får utdelt startnummer før start og medalje etter målpassering. I Visma Ski Classics 4 Kids er alle barna vinnere!

Det blir også anledning til fri utfoldelse i form av skileik i aktivitetsparken. Her kan barna få bryne seg på spennende utfordringer.

Visma har vært tittelsponsor av Visma Ski Classics siden 2015. Skimesterskapet består av flere prestisjetunge og tradisjonsrike skirenn som Marcialonga, Vasaloppet og Birkebeinerrennet. Vil du lese mer om Visma Ski Classics kan du gjøre det her

Praktisk informasjon

Når: Tirsdag 17. mars 2020 mellom kl. 16.00-19.00.
Vi opererer ikke med starttider til hver enkelt. Vi starter barna etterhvert som de er klare mellom kl 16.00 og kl 18.30.

Hvor: Snøparken, Sognsvann.

Målgruppe: Barn fra 3 år.

Løype: Rundløype slik at barna kan gå så mange runder de ønsker.

Pris: Gratis.

Kiosk: ​Det selges ​pølser, kanelboller, kaffe og kald drikke. Betaling med kontanter, kort og Vipps.

Langløpere for en dag

Visma er stolt tittelsponsor av langløpssirkuset Visma Ski Classics. Det gir oss blant annet muligheten til å aktivisere barn gjennom arrangementer som byr på både mestringsfølelse og skiglede. I Visma Ski Classics 4 Kids gir vi barna muligheten til å føle seg som ekte langløpere. Vi ønsker at barna skal få kjenne på den gode atmosfæren og positive spenningen før start, utfordringene og støtten underveis og ikke minst den gode følelsen av å ha gjennomført et skirenn.

Besøk Visma Ski Classics traileren

Vi tar med oss den offisielle Visma Ski Classics-traileren, som er et naturlig samlingssted under langløpene i Visma Ski Classics. Den oppsiktsvekkende doningen kan utvides til tre etasjer med både veranda og takterrasse. Her får barna en smak av den internasjonale langrennsverdenen!