Visma Ski Classics 4 Kids:
Bli med på barnas store skifest!

Har du skiglade barn i alderen 5-12 år? Da er du hjertelig velkommen til å ta med barna på skifesten Visma Ski Classics 4 Kids!

Meld dere på her


Onsdag 16. mars er vi klare for historiens første langløp for barn – Visma Ski Classics 4 Kids. Det hele går av stabelen i Sognsvann snøpark. Arrangementet er gratis og er skreddersydd for barn mellom 5 og 12 år. Det blir skirenn i klassisk stil, i tillegg til skileik og mye annen moro.

De yngste deltakerne på 5-6 år går en sløyfe på 2 km, mens barna i aldersgruppen 7-12 år går en runde på 3,5 km. Vi har lagt inn drikkestasjoner underveis, som skal gi barna følelsen av å delta i et ekte langløp.

Alle deltakende barn får utdelt startnummer før start og medalje etter målpassering. I Visma Ski Classics 4 Kids er alle barna vinnere!

Det blir også anledning til fri utfoldelse i form av organisert skileik i aktivitetsparken. Her kan barna få bryne seg på de spennende utfordringene vi har laget til dem.

Det er førstemann til mølla, så meld dere på i dag.

Praktisk informasjon

Når: Oppmøte 16. mars fra kl. 16.00-19.00.
Vi opererer ikke med starttider til hver enkelt. Vi starter barna etterhvert som de er klare.

Hvor: Snøparken, Sognsvann.

Målgruppe: Barn i alderen 5-12.

Løype: 2 km for 5-6 år og og 3,5 km for 7-12 år.

Alle deltakende barn får: Startnummer og medalje.

Pris: Gratis.

Kiosk: Åpen. Kun kontanter.

Møt stjernene og besøk traileren

Langløpsstjernene våre ønsker å bidra og sette farge på arrangementet og vi håper flere av dem kommer til å være tilstede både på sletta og langs løypa for å oppmuntre, heie på og glede barna med sitt genuine engasjement for langrenn og fysisk aktivitet blant de aller yngste. Barna kan stille spørsmål til utøverne og ta en selfie dersom de ønsker det.

Vi tar også med oss den offisielle Visma Ski Classics-traileren, som er et naturlig samlingssted under langløpene i Visma Ski Classics. Den oppsiktsvekkende doningen kan utvides til tre etasjer med både veranda og takterrasse. Her får barna en smak av den internasjonale langrennsverdenen!

Langløpere for en dag

Visma er stolt hovedsponsor av langløpssirkuset Visma Ski Classics. Det gir oss blant annet muligheten til å aktivisere barn gjennom arrangementer som byr på både mestringsfølelse og skiglede. I Visma Ski Classics 4 Kids gir vi barna muligheten til å føle seg som ekte langløpere. Vi ønsker at barna skal få kjenne på den gode atmosfæren og positive spenningen før start, utfordringene og støtten underveis og ikke minst den gode følelsen av å ha gjennomført et skirenn.

Dagen er nå overstått for 2016. Påmelding ikke mulig.