Visma Ski Classics 4 Kids:
Bli med på barnas store skifest!

Har du skiglade barn i alderen 5-12 år? Da er du hjertelig velkommen til å ta med barna på skifesten Visma Ski Classics 4 Kids!

Meld dere på her

Tirsdag 13. mars er vi igjen klare for et nytt langløp for barn – Visma Ski Classics 4 Kids. Det hele går av stabelen i Sognsvann snøpark. Arrangementet er gratis og er skreddersydd for barn mellom 5 og 12 år. Det blir skirenn i klassisk stil, i tillegg til skileik og mye annen moro.

Det er laget rundløyper slik at barna kan gå så langt de ønsker. Vi har lagt inn drikkestasjoner underveis, som skal gi barna følelsen av å delta i et ekte langløp.

Alle deltakende barn får utdelt startnummer før start og medalje etter målpassering. I Visma Ski Classics 4 Kids er alle barna vinnere!

Det blir også anledning til fri utfoldelse i form av organisert skileik i aktivitetsparken. Her kan barna få bryne seg på de spennende utfordringene vi har laget til dem.

Det er førstemann til mølla, så meld dere på i dag.

Praktisk informasjon

Når: Tirsdag 13. mars mellom kl. 16.00-19.00.
Vi opererer ikke med starttider til hver enkelt. Vi starter barna etterhvert som de er klare mellom kl 16.00 og kl 18.30.

Hvor: Snøparken, Sognsvann.

Målgruppe: Barn i alderen 5-12.

Løype: Rundløype slik at barna kan gå så mange runder de ønsker.

Alle deltakende barn får: Startnummer og medalje.

Pris: Gratis.

Kiosk: Åpen. Kun kontanter.

Besøk Visma Ski Classics traileren

Vi tar med oss den offisielle Visma Ski Classics-traileren, som er et naturlig samlingssted under langløpene i Visma Ski Classics. Den oppsiktsvekkende doningen kan utvides til tre etasjer med både veranda og takterrasse. Her får barna en smak av den internasjonale langrennsverdenen!

Langløpere for en dag

Visma er stolt hovedsponsor av langløpssirkuset Visma Ski Classics. Det gir oss blant annet muligheten til å aktivisere barn gjennom arrangementer som byr på både mestringsfølelse og skiglede. I Visma Ski Classics 4 Kids gir vi barna muligheten til å føle seg som ekte langløpere. Vi ønsker at barna skal få kjenne på den gode atmosfæren og positive spenningen før start, utfordringene og støtten underveis og ikke minst den gode følelsen av å ha gjennomført et skirenn.

Påmelding

 
 
 
 
 
Som deltager på Visma Ski Classics 4 Kids gjør vi deg oppmerksom på at Visma ønsker å ta bilder, lydopptak og/eller videoopptak av deltagere og effekter i tilknytning til arrangementet.  Bildene og opptakene kan bli gjort tilgjengelige under eller etter arrangementet for, markedsførings- og promoteringshensikt.