Visma Ski Classics

Visma Ski Classics

Marcialonga, Vasaloppet, Birken og 9 andre av verdens mest kjente og prestisjetunge langløp. 32 profesjonelle lag og over 50 000 amatører.

Velkommen til årets Visma Ski Classics!

Visma har vært tittelsponsor av Visma Ski Classics siden 2015. Skimesterskapet består av flere prestisjetunge og tradisjonsrike skirenn som Marcialonga, Vasaloppet og Birkebeinerrennet. Nyhet denne sesongen er Engadin Skimarathon, det første friteknikk-rennet i Visma Ski Classics’ historie.

Forberedelser til Visma Ski Classics

Vi har laget en rekke videoer der du får du tips og råd fra proffene om både skiteknikk og smøring. Ta en titt!

Opplev Visma Ski Classics - sesongen 2017/2018

 

Blogginnlegg om Visma Ski Classics

Visma active digital ski tour 2

Visma Active Digital Ski Tour

I år har vi i Visma måttet tenke kreativt når det gjelder aktivisering av vårt Visma Ski Classics sponsorat og våre årlige aktiviteter på ski. Derfor har vi lansert flere digitale kampanjer for å aktivisere de ansatte. Og responsen har vært enorm. “Dette har gitt meg en skikkelig boost til å fokusere mer på bevegelse”, sier Rebecca Olsen i Visma.

Reisen til Birkebeinerrennet

I lengsel etter lysere dager ble det en kald høstdag foreslått at Visma Advantage skulle stille til start i Birkebeinerrennet 2020. Det pleier ikke å skorte på engasjementet i Visma Advantage, så kort tid etter ble påmeldingen registrert og skidrakter bestilt.

Hold deg oppdatert og følg løpene live med appen Visma Ski Classics Play: