Visma Ski Classics

Visma Ski Classics

Marcialonga, Vasaloppet, Birken og 9 andre av verdens mest kjente og prestisjetunge langløp. 32 profesjonelle lag og over 50 000 amatører.

OPPLEV VISMA SKI CLASSICS

Velkommen til årets Visma Ski Classics!

Visma har vært tittelsponsor av Visma Ski Classics siden 2015. Skimesterskapet består av flere prestisjetunge og tradisjonsrike skirenn som Marcialonga, Vasaloppet og Birkebeinerrennet. Nyhet denne sesongen er Engadin Skimarathon, det første friteknikk-rennet i Visma Ski Classics’ historie.

Forberedelser til Visma Ski Classics

Vi har laget en rekke videoer der du får du tips og råd fra proffene om både skiteknikk og smøring. Ta en titt!

Opplev Visma Ski Classics - sesongen 2017/2018

 

Blogginnlegg om Visma Ski Classics

Reisen til Birkebeinerrennet

I lengsel etter lysere dager ble det en kald høstdag foreslått at Visma Advantage skulle stille til start i Birkebeinerrennet 2020. Det pleier ikke å skorte på engasjementet i Visma Advantage, så kort tid etter ble påmeldingen registrert og skidrakter bestilt.

Prosjekt Ylläs-Levi: Den dagen samtlige planeter stod på linje

Fråtsing i sjokolade, en menneskelig sandwich og en berg- og dalbane av følelser. Les hvordan det gikk da Mikael fullførte 70km på ski fra Ylläs til Levi.

Visma Consulting og Visma bWise består av 42 birkebeinere!

Birkebeinerrennet 2019 er over, og fra Visma Consulting og Visma bWise stilte 42 menn og kvinner til start – og samtlige fullførte med stil! Og for å gi litt innblikk i opplevelsen til våre deltakere, har vi tatt en prat med dem.

Hold deg oppdatert og følg løpene live med appen Visma Ski Classics Play: