Hva kan du høre om i RegelPOD?

Kort og direkte om nye regler, satser, tolkninger og oppdateringer innen lønn-, skatt, arbeids- og trygderett.
2 ganger pr måned publiseres ny podcast - så følg med.

 

Hør Regelpod her eller der du pleier å høre podcast:

logo-apple.jpglogo-podbean.jpglogo-podcast24.jpglogo-podplay.jpglogo-podtail.jpglogo-spotify.jpg

 

Dette er RegelPOD

Monica

Monica Bremtun-Olaussen

Monica er jurist med cand.jur fra Universitetet i Oslo. Hun jobber som juridisk rådgiver og foredragsholder og har vært ansatt i Visma siden 2008. Monica sine spesialområder er arbeidsrett, trygderett og ferieloven. Monica er en engasjerende foredragsholder og formidler regelverket på en enkel og lettfattelig måte.

Sven Ivar

Sven Ivar Lønneid

Sven Ivar er en av Norges fremste eksperter på lovverket innen lønns- og personalområdet. Han er en ettertraktet foredragsholder med lang erfaring og evne til å formidle lover og regler på en måte alle forstår. Med smittende humør får du fagkunnskap og oppdateringer på plass.

Ivar

Ivar Grøndahl

Ivar er en erfaren foredragsholder med lang fartstid innen lønn og personal. Han arbeider med bistand for juridisk avdeling, og holder kurs innen fagområdene lønn/skatt og personal. Ivar er en engasjerende og dyktig foredragsholder som med sin lange erfaring med Huldt & Lillevik produktene og regelverket formidler et komplisert stoff på en enkel og lett forståelig måte.

 

Regelnytt

2 ganger i måneden kan du få tilsendt Regelnytt - Lønn og Personal på e-post. Regelnytt vil også inneholde siste RegelPOD.

Regelnytt Lønn og Personal er et nyhetsbrev som informerer deg om nye regler innenfor lønn, personal, skatt, trygd.

Meld deg på nyhetsbrevet - Regelnytt - her!