1

Hva er et nettbasert ERP-system og hva kan det gjøre for meg?

Et ERP-system er en programvare som hjelper deg å styre og drifte virksomheten din. Enhver bedrift består av flere forretningsområder som krever ulike systemer. ERP-systemet syr sammen de uavhengige løsningene, og skaper helhet i kjernevirksomheten din. Via integrasjoner samler systemet rett og slett verktøyene dine på én plattform.

Økonomi og regnskap er gjerne kjernen av systemet. HRM – personalledelse og lønn er også en del av ERP. I tillegg vil bransjespesifikke behov innen for eksempel logistikk og varehandel, eller prosjektstyring og rapportering dekkes av ERP. Med riktig ERP-løsning har du full kontroll til enhver tid. Slik tilrettelegger systemet for vekst og bidrar til å gjøre bedriften din konkurransedyktig.

Det er ikke lenger et spørsmål om du skal flytte til skyen. Det er et spørsmål om hvordan og når. Hvorfor er det uunngåelig? Fordi alle leverandører blir nettbaserte. Da gjelder det å ha en konkret plan for endringen.

gradient.png

Få tilgang til hele Guiden

Fyll ut epostadressen din i skjemaet under, og les hele guiden umiddelbart. Du får også en epost tilsendt med linken slik at du kan komme tilbake og lese den igjen ved en senere anledning.