Som privatpersoner ligger vi nordmenn langt fremme når det gjelder teknologi og digitalisering. Norsk næringsliv derimot, henger fortsatt etter. Hvorfor er det slik? Skybaserte løsninger gjør at du kan jobbe raskere, enklere og mer fleksibelt. Mulighetene er der. Er du klar til å endre på gamle vaner for å gripe dem?

 

bilde2.jpg

 

bilde1.jpg

 

bilde3.jpg

 

Derfor velger bedrifter nettbasert ERP:

ikon-kostnadskontroll.svg

Kostnadskontroll

Bedrifter søker mer forutsigbare IT-kostnader. I stedet for å måtte gjøre én stor investering og i tillegg betale månedlig vedlikehold, ønsker flere og flere å abonnere på de tjenestene de har behov for. Med en løsning som Visma.net, betaler du én månedlig abonnementsavgift basert på de tjenestene de ulike ansatte i ditt selskap har bruk for.

ikon-tilgjengelighet.svg

Tilgjengelighet

De fleste ansatte i norske selskaper ønsker enkel tilgang til systemene som brukes i jobbsammenheng. Det er ikke bare viktig å ha tilgang, men viktigere og viktigere blir det at denne tilgangen ikke har store tekniske barrièrer. I et land hvor vi har 96% dekning på mobilt bredbånd gir det flere muligheter for å jobbe fra andre steder enn arbeidsplassen, og ikke minst på alle typer enheter.

ikon-integrasjon.svg

Gode integrasjonsmuligheter

Mange bedrifter har flere enn én forretningsløsning, og behovet for at systemene snakker sammen står høyt på listen ved valg av nytt ERP-system. Et system som Visma.net har svært gode integrasjonsmuligheter med andre programmer og kan enkelt skreddersys for bedriftens behov.

ikon-serverpark.svg

Serverpark

Bedrifter ønsker ikke lenger å eie eller drifte egne servere. Vi ser at dette er en av de viktigste grunnene for å flytte opp i skyen, og vi vet at det er svært mange som vil vurdere skyløsninger når serveren er utdatert.

 

artikkel1.jpg

Hvorfor gjør endringer så vondt?

artikkel3.jpg

Fra plan til handling