Visma Software utvikler og selger fremtidens forretningssystemer.
Vårt mål som et innovativt teknologiselskap er å levere løsninger som bidrar til å effektivisere arbeidsprosesser innen økonomi, HR og rapportering.

 

Meld deg på nyhetsbrev

Våre produkter

Klikk på knappene under for å se de forskjellige løsningene

ERP
Lønn og HR
Prosjektstyring
Rapportering
Regnskapsbyrå
Alle produkter

Visma.net ERP

Visma.net ERP er et nettbasert ERP-system for mellomstore bedrifter. Systemet leveres som hyllevare, men med svært mange muligheter for å tilpasses ditt behov.

Les mer her

Visma Business NXT

Et ERP-system i skyen med stor grad av automatikk og tilpasninger. NXT er tilpasset mellomstore og store bedrifter med høyt transaksjonsvolum og store krav til ytelse og kraft.

Les mer her

Visma.net Payroll

Med Visma.net Payroll får lønnsansvarlig et supersmidig system, og de ansatte kan levere utlegg og ferieønsker på farten. Visma.net Payroll er enkelt å bruke, og du kan bruke det over alt – så lenge du er på nett.

Les mer her

Visma Business

Visma Business sørger for solid økonomistyring og effektiv drift, i både små og store bedrifter. Løsningen har bred funksjonalitet som er utviklet og finjustert gjennom mange år. Samtidig ligger vi i front på nye og effektiviserende løsninger.

Les mer her

Visma Global

Visma Global gjør det enkelt å jobbe smart med økonomi og regnskap, for små og mellomstore bedrifter. Brukervennlig funksjonalitet sørger for optimale arbeidsvilkår for profesjonelle brukere.

Les mer her

Visma Lønn

Visma Lønn er et system bygget for norske forhold. Arbeidsflyt og funksjonalitet i systemet er både logisk og intuitiv. Visma Lønn kan integreres med relevante systemer, og er allerede fullstendig integrert med Visma Business og Visma Global.

Les mer her

Visma.net Project Management

Et prosjektstyringsverktøy i skyen. Visma.net Project Management er et alt-i-ett-verktøy – som knytter sammen salg, prosjektadministrasjon, timeføring og fakturering.

Les mer her

OneStop Reporting

Rapportering i skyen som gir deg en helt unik innsikt i bedriften din. Med en automatisert løsning for rapportering og budsjettering, kan du jobbe mer effektivt, samarbeide bedre og oppnå mer.

Les mer her

Visma Contracting

Visma Contracting er et helhetlig økonomisystem for håndverksbedrifter, som er utviklet i tett samarbeid med bransjen. Løsningen passer for alt fra enmannsbedrifter til større foretak.

Les mer her

For regnskapsbyrå

Visma Business

Med Visma Business som grunnmur vil du ha en løsning som dekker alle sentrale forretningsprosesser, blant annet regnskap, elektronisk fakturaflyt, bankhåndtering og lønn.

Les mer her

Payroll Byrå

Payroll Byrå er lønnssystemet som er rigget for den moderne verden, som imøtekommer nye kundekrav og behov på helt ny måte. Løsningen skalerer fra de minste til de største av kundene dine og det er enkelt å koble på tilleggsløsninger.

Les mer her

Visma Periode & År

Med årsoppgjør i skyen får du full oversikt og kontroll over årsoppgjøret, der mesteparten av arbeidet allerede er gjort i forkant - gjennom året.

Les mer her

OneStop Reporting

OneStop Reporting er verktøyet som gjør det enda enklere å administrere kundene dine. Systemet forenkler og automatiserer budsjettering og rapportering for kundene dine – og alt er samlet i skyen, uansett regnskapssystem

Les mer her

Kundeløsninger

En bedre arbeidsfordeling mellom deg og kundene dine vil skape mindre manuelt arbeid for deg, som igjen vil bidra til at du kan håndtere et større antall kunder og tilby god kvalitet på rådgivningen din.

Les mer her

 

"Automatiseringen er den største gleden av dem alle. Alt flyter fra innkjøp og varemottak til fakturering og bokføring. Alt går automatisk og det eneste vi gjør er å kontrollere at alt er som det skal."

– Sokrates Kalenderidis, Daglig leder i Foodpartner AS

Les kundehistorien her

 

Noen av våre kunder

 

imagezabry.pngGroup 6535.pngTufte.pngGroup 6530.pngGroup 6842.pngGroup 6533.pngGroup 6538.pngprimærlogo.pngMask Group 30.pngMask Group 29.png

 
 
 

Bli med i Visma Community

Med 200 000 medlemmer har du mange du kan spørre og dele kunnskapen din med. I Visma Community finner du brukertips, nyheter, diskusjonsforum, produktidéer, support og mer.

Visma Community

Mask Group 55.jpg

 

Noen anbefalinger fra oss

Ta kontakt

Ønsker du å lære mer om Visma Software og våre løsninger?

Kontakt

form-btn1-mobile.svg

Jeg vil vite mer

Support

form-btn2-mobile.svg

Jeg trenger support

form-btnX.svg
form-btnX.svg

Visma Support

Ta kontakt med din partner. Vårt forhandlernettverk gir din bedrift tilgang til lokal rådgiving, oppfølging og supporttjenester.