Visma Software utvikler og selger skybaserte forretningssystemer innen økonomi, logistikk, lønn og rapportering, for mellomstore og store bedrifter. Det er ikke lenger snakk om når du skal flytte til skyen, men hvordan.

Book en uforpliktende prat!

Våre produkter

Klikk på knappene under for å se de forskjellige løsningene

ERP
Lønn og HR
Prosjektstyring
Rapportering
Regnskapsbyrå
Alle produkter

Visma.net ERP

Visma.net ERP er et nettbasert ERP-system for mellomstore bedrifter. Systemet leveres som hyllevare, men med svært mange muligheter for å tilpasses ditt behov.

Les mer her

Business NXT

Et ERP-system i skyen med stor grad av automatikk og tilpasninger. NXT er tilpasset mellomstore og store bedrifter med høyt transaksjonsvolum og store krav til ytelse og kraft.

Les mer her

Visma.net Payroll

Med Visma.net Payroll får lønnsansvarlig et supersmidig system, og de ansatte kan levere utlegg og ferieønsker på farten. Visma.net Payroll er enkelt å bruke, og du kan bruke det over alt – så lenge du er på nett.

Les mer her

Visma Business

Visma Business sørger for solid økonomistyring og effektiv drift, i både små og store bedrifter. Løsningen har bred funksjonalitet som er utviklet og finjustert gjennom mange år. Samtidig ligger vi i front på nye og effektiviserende løsninger.

Les mer her

Visma Global

Visma Global gjør det enkelt å jobbe smart med økonomi og regnskap, for små og mellomstore bedrifter. Brukervennlig funksjonalitet sørger for optimale arbeidsvilkår for profesjonelle brukere.

Les mer her

Visma Lønn

Visma Lønn er et system bygget for norske forhold. Arbeidsflyt og funksjonalitet i systemet er både logisk og intuitiv. Visma Lønn kan integreres med relevante systemer, og er allerede fullstendig integrert med Visma Business og Visma Global.

Les mer her

Severa Project Management

Et prosjektstyringsverktøy i skyen. Severa Project Management er et alt-i-ett-verktøy – som knytter sammen salg, prosjektadministrasjon, timeføring og fakturering.

Les mer her

OneStop Reporting

Rapportering i skyen som gir deg en helt unik innsikt i bedriften din. Med en automatisert løsning for rapportering og budsjettering, kan du jobbe mer effektivt, samarbeide bedre og oppnå mer.

Les mer her

Visma Contracting

Visma Contracting er et helhetlig økonomisystem for håndverksbedrifter, som er utviklet i tett samarbeid med bransjen. Løsningen passer for alt fra enmannsbedrifter til større foretak.

Les mer her

For regnskapsbyrå

Visma Business

Med Visma Business som grunnmur vil du ha en løsning som dekker alle sentrale forretningsprosesser, blant annet regnskap, elektronisk fakturaflyt, bankhåndtering og lønn.

Les mer her

Payroll Byrå

Payroll Byrå er lønnssystemet som er rigget for den moderne verden, som imøtekommer nye kundekrav og behov på helt ny måte. Løsningen skalerer fra de minste til de største av kundene dine og det er enkelt å koble på tilleggsløsninger.

Les mer her

Visma Periode & År

Med årsoppgjør i skyen får du full oversikt og kontroll over årsoppgjøret, der mesteparten av arbeidet allerede er gjort i forkant - gjennom året.

Les mer her

Business NXT Byrå

Business NXT for regnskapsbyrå er under utvikling og planlagt lansering er 8. september 2023. Mer informasjon kommer fortløpende. Er du nysgjerrig på Business NXT for regnskapsbyrå?

Les mer

OneStop Reporting

OneStop Reporting er verktøyet som gjør det enda enklere å administrere kundene dine. Systemet forenkler og automatiserer budsjettering og rapportering for kundene dine – og alt er samlet i skyen, uansett regnskapssystem

Les mer her

Kundeløsninger

En bedre arbeidsfordeling mellom deg og kundene dine vil skape mindre manuelt arbeid for deg, som igjen vil bidra til at du kan håndtere et større antall kunder og tilby god kvalitet på rådgivningen din.

Les mer her

 

Accounting NXT 2023 – et arrangement dedikert til regnskapsbransjen

Den 19. oktober treffes vi på Edderkoppen Scene i Oslo for å snakke om regnskapsbransjens fremtid. Meld deg på for en dag med faglig påfyll og inspirasjon.

Agenda og påmelding finner du her

Les mer

 
 

Dette sier kundene våre

– Nå er vi nede i en feilplukk på én prosent. Vi ser den samme enorme forskjellen på varemottaket. Det er en stor lettelse for alle sammen. Nå stemmer saldoen, og det er nøyaktighet i både mottak og plukk. Det er en enorm trygghet!

Sokrates Kalderidis, Foodpartner-gründer

 
 

– Jeg er veldig tilhenger av at visma.net-verden har mange systemer som er knyttet sammen, og at vi slipper alle de eksterne integrasjonene. Alt skal fungere så knirkefritt og sømløst som mulig, og det gjør det nå med både Payroll, expense, calendar og smartdok.

Kim Vevle, Regnskapssjef i Kronsteingruppen AS

 
 

– Det skal gå på skinner fra A til Å. Det handler om at vi kan bruke ressursene våre på de riktige tingene. Det betyr ikke at folk må gå, men at vi får gjort en mye bedre jobb, og vi kan bruke tid på det vi er gode på.

Håkon Hanssen, Daglig leder i ByggTeam Hadsel AS

 
 
 

Gjør overgangen til nytt system smidig

 
Endring i bedrift fra A til Å Det var det. Er du klar? Forbered deg så godt du kan ved å følge disse stegene: Oppdagelsen. Eureka – bedriften trenger en endringKlar for dørstokkmila? Det første steget av en hvilken som helst endringsprosess er å anerkjenne at bedriften faktisk har et behov for endring. 1 Bli skikkelig godt kjent med det etablerte som skal endresHva skal et nytt system løse? Og hvordan blir du best kjent med utfordringene ved det gamle systemet? 2 Legg en tydelig planNår du har identifisert hvorfor dere skal endre system og hvilket behov det nye systemet skal dekke, er du klar til å sette i gang med planleggingen. 3 Forbered deg på en tøff tid!Det er ingen hemmelighet at dette kommer til å kreve mye av deg og alle ansatte i bedriften. 4 Ikke glem den magiske kommunikasjonen Det er nemlig et kjempeviktig verktøy som mange forsømmer. 5 Velg leverandøren og partneren som får det til å kribleDe vil hjelpe deg med å kartlegge de ulike systemene og dataene som skal overføres. De legger også en tidsplan for implementeringen. 6 Forventningene til den forventningsfulleKlargjør forventninger hos alle i bedriften i god tid før endringen i det hele tatt er satt i gang. Vær transparent på ressurser, budsjett og tidsbruk. Og du, Ikke vær redd for å gjenta. 7 Nå skjer det!Ta én dag av gangen og pust med magen. Det holder deg i vater. 8 Test og kvalitetssikreNå er det på tide å verifisere at dataene er riktig overført, at systemet fungerer som det skal, og at alle sikkerhetstiltak er på plass. 9 Med opplæring kommer mestringsfølelsen Det skal tross alt være et verktøy som skal skyte fart på produktivitet og mestringsfølelse på alle arbeidsoppgaver. 10 Endring er utvikling og muligheterNå kan du konsentrere deg om driften i virksomheten. Du kan følge opp og motivere ansatte og i tillegg sikre relevans-og potensiell vekst. Ikke dårlig! 11
 

Du kan være sikker på at det er på tide å gå fra jord til sky når:

  • IT-sikkerheten er på ville veier.
  • Ansatte går i ring og savner produktivitet.
  • Dere bruker flere systemer for å administrere ulike avdelinger, men systemene ikke snakker sammen.
 

Savner du mer fleksibilitet? Vil du redusere kostnader eller forbedre sikkerheten? Finn ut hva dere mangler i dag og hvor dere vil.

  • Involver styret, ledelsen og alle ansatte slik at du får skikkelig god innsikt i hvorfor systemet ikke fungerer lenger. Problemene med det etablerte vil også gi deg svar på hva et nytt system skal tilfredsstille.
 

Neste steg vil være å utarbeide en fremdriftsplan for hvordan endringen skal gjennomføres. Ikke glem å involvere styret, ledelsen og alle ansatte. Alle skal med!

 

Det er en grunn til at bedrifter feiger ut og venter med endring. Derfor må også alle være enige om bakgrunn og mål med endringen. Da er dere godt skodd for sleipt føre!

 

Kommunikasjon løser det meste. Derfor er den faktisk ganske magisk. God kommunikasjon behøver ikke å være mer innviklet enn at du motiverer, forteller og gjentar hvorfor endringen skjer, og ikke minst hvilke gevinster de ansatte vil sitte igjen med etter alt strevet.

 

Finn den rette skyleverandøren for deg. Nå som du og bedriften er godt kjent med hva som skal endres og hvorfor, er det enklere å finne den leverandøren som kan levere. Det er normalt å begynne å angre nå, men ikke glem hvorfor dere begynte endringen og hvor deilig det er når jobben er gjort.

 

Leverandøren og partneren er valgt. Styret, ledelsen og alle ansatte er klare for avgang. Nå som du har vært rå på å fortelle om hvilke endringer som skal skje og hvorfor, må du ikke glemme å avklare forventninger med og til alle som påvirkes av og skal bidra til endringen. Alle skal kunne forvente å vinne på endringen og de skal vite hvordan.

 

Det gjør også leverandøren og partneren din, som ikke slipper taket før du føler at dere er godt i gang og på vei til å bli drevne skyfolk.

 

Dataene som overføres fra de jordbaserte systemene til skyen vil bli kopiert og sikkerhetskopiert. Skulle du få panikk, så legger du partneren på speed dial for å bevare roen. Husk å kjøre tester før det nye skysystemet settes i gang for fullt.

 

Det krever at alle ansatte får opplæring i systemet. Med alle ombord er det enklere å gjøre neste trinn, som er å følge opp skysystemet for å sikre at det fungerer som forventet. Sikkerhetstiltak og ytelse skal hele tiden evalueres så dere får det dere bestilte.

 

Når du jobber på en smartere måte i skyen, oppstår et naturlig behov for utvikling. Et skybasert system oppdateres hele tiden med ny teknologi, ivaretar sikkerheten og er en langsiktig investering for bedriften din.

Se hele infografikken
 

Noen av våre kunder

 

Group 6535.pngTufte.pngGroup 6530.pngGroup 6842.pngGroup 6533.pngGroup 6538.pngprimærlogo.pngMask Group 30.pngMask Group 29.png

 

Bli med i Visma Community

Med 200 000 medlemmer har du mange du kan spørre og dele kunnskapen din med. I Visma Community finner du brukertips, nyheter, diskusjonsforum, produktidéer, support og mer.

Visma Community

Mask Group 55.jpg

Ta kontakt

Ønsker du å lære mer om Visma Software og våre løsninger?

Kontakt

form-btn1-mobile.svg

Jeg vil vite mer

Support

form-btn2-mobile.svg

Jeg trenger support

form-btnX.svg
form-btnX.svg

Visma Support

Ta kontakt med din partner. Vårt forhandlernettverk gir din bedrift tilgang til lokal rådgiving, oppfølging og supporttjenester.