Voksenopplæring

Visma Voksenopplæring er en løsning for kommunene til administrasjon, registrering og rapportering av elever i voksenopplæring.
Bestill uforpliktende demovisning

Effektiv registrering og rapportering i voksenopplæring

Visma Voksenopplæring er vår fagløsning for voksenopplæringen. Løsningen administrerer undervisning av asylsøkere, flyktning, arbeidsinnvandrere, betalingselever, grunnskole for voksne og de med behov for annen spesialundervisning.

Løsningen er integrert både med NIR og Visma Flyktning. I praksis betyr dette at nye elever kan innhentes direkte fra NIR-registeret, eller fra Visma Flyktning. På denne måten slipper man mye registreringsarbeid.

I Visma Voksenopplæring kan man bl.a administrere grupper og elever, kartlegge elevene, skrive en IOP, fatte alle typer vedtak om norsk eller grunnskole og utarbeide en timeplan for eleven bestående av ulike kurs og tiltak. Lærerne fører også fravær for sine grupper i løsningen. Man kan også loggføre elevsamtaler og sende grupper av elever sms eller epost om lærer er syk osv.

Elektronisk rapportering til NIR både av vedtak, spor og språk, deltakertimer og fravær, effektiviserer og forenkler pålagt rapportering.

voksenopplæring elev


Få gratis og uforpliktende demovisning av
Visma Flyktning og Visma Voksenopplæring

 

5 gode grunner for å velge Visma Voksenopplæring

  • Hjelper deg å følge lover og sikrer kvalitet i arbeidet
  • Reduserer manuell registrering og inneholder de maler, skjemaer og rapporter dere trenger
  • Gir full oversikt over elevenes kompetanse, planer, timer og rettigheter
  • Saksbehandling og dokumentasjon over elevene er tilgjengelig digitalt
  • Gir effektiv NIR-rapportering, samt frigjør tid for lærerne

Har du spørsmål?

Er du kunde, logg inn i Community hvor du kan være med på diskusjoner, stille spørsmål og få hjelp raskt. Gjelder henvendelsen en support sak, vennligst ta kontakt her.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.