Digisos webinar

La deg inspirere av vår ekspert
Visma Digisos webinar

Digisos er løsningen som gjør det mulig å søke om økonomisk sosialhjelp digitalt. Tilbakemeldingene fra NAV-kontor som er i gang med Digisos er gode, og de fleste er positivt overrasket over hvor mange digitale søknader som kommer inn i løpet av kort tid.

Vurderer dere å komme i gang med Digisos? Da kan du få litt oppdatering og praktisk informasjon fra oss i Visma. I løpet av 15-20 minutter får du nyttig informasjon om følgende:

  • Kort om Digisos - nytteverdi og gevinster
  • Erfaringer så langt - tilbakemeldinger fra NAV-kontor
  • Hvordan kommer ditt NAV-kontor i gang med Digisos - En enkel veileder
  • Hva kreves av kostnader og ressurser
  • Åpen dialog - Vi setter av tid til spørsmål dere måtte ha om Digisos

Vert for webinaret er Kjartan Kleppe. Han har lang erfaring med ulike fagsystem i kommuner og har jobbet tett på Digisos prosjektet helt fra starten.

Alt du trenger for å være med på webinaret er en PC koblet til åpent internett (PS: kan ikke bruke Citrix eller lignende lukket nett.) Vi anbefaler deg å teste systemet i forkant av webinaret ved å klikke her. Det vil sendes ut link i forkant av webinaret. Har du ikke fått noen e-post så sjekk spam boksen din.

Meld deg på i dag!

Velkommen! 

Meld deg på gratis webinar i dag!

Vi trenger ditt samtykke.
Digisos webinarhost Kjartan Kleppe

Kjartan Kleppe
Salgsansvarlig Visma fagsystemer

Kjartan Kleppe arbeider med digitalisering i norske kommuner. Han har jobbet i Visma siden 1990, både som systemutvikler, konsulent, leder og salgsansvarlig. Kjartan har bred innsikt i de ulike tjenesteområdene i kommuner. For tiden har han fokus på den omfattende digitaliseringsprosessene som pågår i kommunal sektor. Han har erfaring med løsningsområder som Digital Post, Sikker Digital Arkivering, Digisos og Samhandling.

Har du spørsmål om våre webinar?
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.