Visma Flyktning bidrar til å forenkle arbeidshverdagen

Med noen få tastetrykk mottar flyktningene som kommer til Askøy kommune nødvendig informasjon via SMS-tjenesten til Visma Flyktning. Denne tjenesten pluss flere er med på å forenkle arbeidshverdagen til ansatte i Flyktningtjenesten.

Vi møtte damene Irene Fromreide Lisund og Eli Daltveit som er saksbehandlere i Flyktningtjenesten i Askøy kommune. De ønsker å dele sine erfaringer med fagløsningen Visma Flyktning, som de har brukt siden 2001.

Brukervennlig og enkelt: - Vi er veldig fornøyde med Visma. Det er brukervennlig, enkelt og selvforklarende. Flyktning programmet er skreddersydd for vårt bruk, og underveis har det blitt gjort oppdateringer i forhold til lovverket. Visma har hele tiden vært frampå og i forkant, samt tilrettelagt for en best mulig brukeropplevelse. Fagløsningen er helt klart med på å gi oss en enklere arbeidshverdag

Lisund og Daltveit.

Kontakt oss


Har du spørsmål om våre løsninger?

Kommunikasjon ikon

Få kontakt med salg

Vurderer du våre løsninger innen velferd og integrering og ønsker en uformell prat? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt »

Support ikon

Andre henvendelser

Finner du ikke svaret du leter etter? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt »


Er du kunde og trenger hjelp?

Login ikon

Pålogging

Har du problemer med logg inn, ta kontakt med systemforvalter i din enhet. Visma har ikke tilgang til å administrere påloggingsrutiner for den enkelte bruker.

Finn din løsning »