Gratis webinar

Visma Ressurs - mobil app

Nesten ni av ti bedrifter benytter seg i dag av bedriftsapplikasjoner som de ansatte har tilgang til via personlige mobile enheter. I Visma ønsker vi å tilrettelegge for en enklere og mer effektiv arbeidshverdag og utvider stadig vårt tilbud av gode jobbapper. Innenfor Ressursstyring er Visma Ressurs - Mobil app den siste i rekken.

Richard E. Gjennestad er vår ekspert på fagområdet ressursstyring. I løpet av 30 min vil han vise deg hvordan du enkelt kommer i gang med Visma Ressurs - Mobil app. I tillegg vil han vise hva det vil si for dine ansatte å gå over til å bruke appen i sin arbeidshverdagen, og hvordan du nå kan effektivisere vikar håndtering og minske bruken av SMS utsendelser. Det er også satt av tid til at du kan stille spørsmål.

La deg inspirere av vår ekspert. Meld deg på webinar i dag!

 

Vi trenger ditt samtykke.

Richard E. Gjennestad er salgsansvarlig på Visma Enterprise Ressursstyring (tidl. Notus) og vår ekspert på fagområdet. Han har lang erfaring med arbeid mot offentlig sektor og spesielt mot helseforetak og kommuner. Gjennom sin karriere har han opparbeidet seg høy forståelse av hvilke behov og utfordringer kundene har på å optimalisere bruk av dataløsninger, og effektivisere samspillet mellom ulike løsninger.

Har du spørsmål om våre webinar?
Klikk her for ofte stilte spørsmål

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.