Gratis webinar

Rutiner - Beste praksis innenfor barnevern

Utvikling av bedre arbeidsprosesser og samarbeid internt er sikre veier til en bedre og mer effektiv hverdag. Ved å fokusere på rutiner kan du enkelt sikre en enhetlig utførelse for å begrense dobbeltarbeid, flaskehalser og avvik.

Vi har opparbeidet bred kompetanse og erfaring fra hvordan våre kunder opererer og utfører sine oppgaver. Basert på dette har vi etablert en beste praksis for rutiner innenfor ulike faser i barnevernstjenesten.

I dette webinaret vil vi presentere vår beste praksis for meldingsfasen og undersøkelsesfasen, samt komme med tips til hvordan du på best mulig måte kan fasilitere en rutinegjennomgang i egen organisasjon. Det er også satt av tid til spørsmål avslutningsvis. 

Webinaret varer i 45 minutter og du kan velge å delta enten mandag 27.mars eller fredag 31.mars. 

La deg inspirere av våre eksperter. Meld deg på webinar i dag!

Linn Veronica Watle jobber som prosjektleder og rådgiver i Visma Unique og har flere års erfaring med implementering av IT-systemer og tilhørende kartlegging av arbeidsprosesser. Linn ser viktigheten av å ha tydelige arbeidsrutiner for å forbedre samhandling og optimalisere bruken av IT-systemer. 

Elisabeth Kjølø jobber som fagkonsulent i Visma Unique, og har fra tidligere erfaring fra saksbehandling i barnevernet. I Visma har Elisabeth arbeidet med implementering av nye system, samt opplæring og bistand. Elisabeth er opptatt av at barneverntjenesten bruker systemene korrekt, arbeider i henhold til lover og regler, har gode rutiner og jobber så effektivt som mulig slik at man kan bruke mest mulig tid på det som er viktigst i barnevernet.

Webinar påmelding

Vi trenger ditt samtykke.
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.