Gratis webinar

Siste nytt i Visma Flyt PPT

webinar illustrasjon

Visma Flyt PPT er en helt ny og moderne løsning som dekker alle behov for moderne administrasjon av PP-tjenesten. Løsningen kan benyttes på PCer og mobile enheter.

Den vil gi brukerne en enklere hverdag, hvor man på en sikker måte kan nå fagsystemet uavhengig av tid og sted.

Kjartan Kleppe arbeider med digitalisering i kommune-Norge, og har god kunnskap om oppvekst sektoren. I løpet av 60 minutter vil han vise deg de viktigste nyhetene i Visma Flyt PPT.

Webinar er et nettbasert seminar. Her kan du samle hele avdelingen på et møterom og se presentasjonen på en PC/Skjerm. Det eneste du trenger er en PC med en åpen internett browser.

Velkommen!

Få med deg siste nytt! Meld deg på idag.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst. 

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

Kjartan Kleppe arbeider med digitalisering i norske kommuner. Han har jobbet i Visma Unique siden 1990, både som systemutvikler, konsulent, leder og salgsansvarlig. Kjartan har dyp innsikt i de ulike tjenesteområdene i kommuner. For tiden har han fokus på den omfattende digitaliseringsprosessene som pågår i kommunal sektor. Skytjenester, Digital Post, Sikker Digital Arkivering og Samhandling er noen stikkord.

 

I forkant av webinaret, lurer du på noe, ta gjerne kontakt.

Har du spørsmål om våre webinar?
Klikk her for ofte stilte spørsmål

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.