Gratis webinar

Velkommen til webinar om en helt ny løsning for PP-tjenesten

webinar illustrasjon

Visma Flyt PPT er en helt ny og moderne løsning som dekker alle behov for moderne administrasjon av PP-tjenesten. Løsningen kan benyttes på PCer og mobile enheter.

Den vil gi brukerne en enklere hverdag, hvor man på en sikker måte kan nå fagsystemet uavhengig av tid og sted.

Kjartan Kleppe arbeider med digitalisering i kommune-Norge, og har god kunnskap om oppvekst sektoren. I løpet av 30 min vil han vise deg de viktigste nyhetene i Visma Flyt PPT.

Webinar er en nettbasert seminar. Her kan du samle hele avdelingen på et møterom og se presentasjonen på en PC/Skjerm. Det eneste du trenger er en PC med en åpen internett browser (ikke på intern sone).

Velkommen!

Få med deg siste nytt! Meld deg på idag.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger som beskrevet her og vil at Visma sender meg relevant informasjon på e-post basert på mine interesseområder. 

Kjartan Kleppe arbeider med digitalisering i norske kommuner. Han har jobbet i Visma Unique siden 1990, både som systemutvikler, konsulent, leder og salgsansvarlig. Kjartan har dyp innsikt i de ulike tjenesteområdene i kommuner. For tiden har han fokus på den omfattende digitaliseringsprosessene som pågår i kommunal sektor. Skytjenester, Digital Post, Sikker Digital Arkivering og Samhandling er noen stikkord. 

I forkant av webinaret, lurer du på noe, ta gjerne kontakt.

Har du spørsmål om våre webinar?
Klikk her for ofte stilte spørsmål