Gratis webinar

Kom i gang med Personalmelding

Visma Enterprise Personalmelding har mange gode fordeler som alle organisasjoner bør ta i bruk. Løsningen gir både ledere og saksbehandlere en enklere papirløs hverdag. I tillegg kan ledere vasles på blant annet sluttdato stilling, sluttdato lønn, permisjonsdatoer, prøvetid og pensjonsalder. Selv om du vet nytten er stor, kan det likevel være utfordrende å komme i gang med nye IT verktøy. 

Lisbet Korsvold er seniorkonsulent på HRM og har god innsikt i hva bruken av Personalmelding kan bety for din organisasjonI løpet av 30 min vil hun gi deg gode tips og triks på hvordan du enkelt kommer i gang med løsningen. I tillegg vil hun gå igjennom fordelene og gevinstene ved å ta i bruk Personalmelding. Det er også satt av tid til at du kan stille spørsmål.

Webinaret holdes torsdag 30. mars kl 14:00

Bli inspirert. Delta på webinar i dag!

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

Lisbet Korsvold er seniorkonsulent for Visma Enterprise HRM, og har i Visma 10 års erfaring fra opplæring, rådgivning og bistand ved implementering av ulike HRM-web moduler knyttet til personal-/HR-rettet funksjonalitet. Fra tidligere har hun praktisk erfaring fra arbeid i personalavdeling i Oslo kommune.

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.