Gratis webinar

Kom i gang med Personalmelding

Visma Enterprise Personalmelding har mange gode fordeler som alle organisasjoner bør ta i bruk. Løsningen gir både ledere og saksbehandlere en enklere papirløs hverdag. I tillegg kan ledere vasles på blant annet sluttdato stilling, sluttdato lønn, permisjonsdatoer, prøvetid og pensjonsalder. Selv om du vet nytten er stor, kan det likevel være utfordrende å komme i gang med nye IT verktøy. 

Lisbet Korsvold er seniorkonsulent på HRM og har god innsikt i hva bruken av Personalmelding kan bety for din organisasjonI løpet av 30 min vil hun gi deg gode tips og triks på hvordan du enkelt kommer i gang med løsningen. I tillegg vil hun gå igjennom fordelene og gevinstene ved å ta i bruk Personalmelding. Det er også satt av tid til at du kan stille spørsmål.

Webinaret holdes torsdag 30. mars kl 14:00

Bli inspirert. Delta på webinar i dag!

Vi trenger ditt samtykke.

Lisbet Korsvold er seniorkonsulent for Visma Enterprise HRM, og har i Visma 10 års erfaring fra opplæring, rådgivning og bistand ved implementering av ulike HRM-web moduler knyttet til personal-/HR-rettet funksjonalitet. Fra tidligere har hun praktisk erfaring fra arbeid i personalavdeling i Oslo kommune.

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.