Gratis webinar

WS Kommunale Gebyr

Webservice Kommunale Gebyr er en integrasjonsløsning mellom Visma Enterprise Fakturering og forvaltningssystemer for kommunale eiendomsgebyr.  Delta på webinar å få et innblikk i hvordan du enkelt kan komme i gang med integrasjonen.      

Kari Fjeldbraaten er seniorkonsulent på Visma Enterprise og har bred erfaring med fakturering. I løpet av 30 min vil hun vise deg fordelene og gevinstene ved å ta i bruk løsningen, og hvordan du enkelt kommer i gang. Det er også satt av tid til at du kan stille spørsmål.

Webinar holdes onsdag 27. juni kl 10:00 og fredag 17. august kl 10:00

Bli inspirert. Meld deg på webinar i dag!

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

Kari Fjeldbraaten er seniorkonsulent i Visma og har jobbet som fagkonsulent med hovedvekt på Utgående Fakturering i nærmere fem år. Hun har i tillegg lang fartstid som avdelingsleder/teamansvarlig fra Sarpsborg kommune innenfor samme fagområde.

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.