Gratis webinar

Visma Bestilling

Nesten ni av ti bedrifter benytter seg i dag av bedriftsapplikasjoner som de ansatte har tilgang til via personlige mobile enheter. I Visma ønsker vi å tilrettelegge for en enklere og mer effektiv arbeidshverdag og utvider stadig vårt tilbud av gode jobbapper. Innenfor Innkjøp er Visma Bestilling den siste i rekken.

Solveig Ødegård Wiklund er løsningsansvarlig for Visma Enterprise eHandel. I løpet av 30 min vil hun vise deg hvordan du enkelt og effektivt kan registrere bestillinger med appen Visma Bestilling. I tillegg vil hun vise hva det vil si for ansatte å gå over til å bruke appen i sin arbeidshverdag, og hvordan dette bidrar til kontroll over hva som faktisk kjøpes inn og større tilgjengelighet på forbruksvarer i din virksomhet. Det er også satt av tid til at du kan stille spørsmål.

Vi holder webinar på ulike datoer fram til desember. Velg datoen som passer deg i listen under. Tidspunkt for webinaret er kl 10:30.

Bli inspirert. Meld deg på webinar i dag!

   
Vi trenger ditt samtykke.

Solveig Ødegård Wiklund er løsningsansvarlig for Visma Enterprise eHandel. Hun har lang erfaring med Innkjøp og logistikk både for privat og offentlig virksomhet. Hun har erfaring fra kommunal forvaltning som økonomikonsulent i to kommuner, hvor hun arbeidet hhv i oppvekstsektoren og i rådmannens stab.

Har du spørsmål om våre webinar?
Klikk her for ofte stilte spørsmål

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.