Gratis webinar

Automatiser og forbedre remitteringsprosessen

I dette webinaret får du et innblikk i hvordan Visma Enterprise Autopay automatiserer og forbedrer remitteringsprosessen.

Webinaret varer cirka 30 minutter, og passer for deg som vil lære mer om mulighetene som ligger i den nye løsningen Visma Enterprise Autopay. Vi fokuserer også på SEPA / ISO20022 og endringer i filformat for euro-betalinger.

Solveig Ødegård Wiklund er løsningsansvarlig for Visma Enterprise Økonomi. I løpet av 30 minutter vil hun vise deg hvordan du enkelt kommer i gang med Visma Enterprise Autopay. Det er også satt av tid til at du kan stille spørsmål.

Få med deg siste nytt! Meld deg på idag.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger som beskrevet her og vil at Visma sender meg relevant informasjon på e-post basert på mine interesseområder. 

Solveig Ødegård Wiklund er løsningsansvarlig for Visma Enterprise Økonomi. Hun har lang erfaring med innkjøp, økonomi og regnskap både for privat og offentlig virksomhet. Hun har erfaring fra kommunal forvaltning som økonomikonsulent i to kommuner, hvor hun arbeidet hhv i oppvekstsektoren og i rådmannens stab. 

Har du spørsmål i forkant av webinaret så ta gjerne kontakt.

Har du spørsmål om våre webinar?
Klikk her for ofte stilte spørsmål