Gratis webinar

Visma Enterprise Aksesspunkt

Visma Enterprise Aksesspunkt gjør mottak og forsendelsen av EHF-dokumenter både enklerer og tryggere. Vår løsningen støtter EHF og benytter EHF-infrastruktur (PEPPOL-profilen av CEF eDelivery) til meldingsformidling.

Knut Norstad er fagkonsulent på Økonomi og Innkjøp og har bred erfaring med fakturabehandling, eHandel og all den meldingsutveksling det medfører. I løpet av 30 min vil han vise deg fordelene og gevinstene ved å ta i bruk Visma Enterprise Aksesspunkt. I tillegg vil han vise et skybasert verktøy for godkjenning av kataloger som gjør det enkelt å behandle kataloger før de blir sendt til eHandel. Det er også satt av tid til at du kan stille spørsmål.

Webinar holdes torsdag 29. juni kl 10:00 og tirsdag 15. august kl 13:00

Bli inspirert. Delta på webinar i dag!

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

Knut Norstad har arbeidet med forretningssystemer i tolv år og vært fagkonsulent i Visma Unique i tre år. Han har bred erfaring med fakturabehandling, eHandel og all den meldingsutvekslingen det medfører.

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.