Visma Flyt
Skytjenester tilpasset offentlig sektor

Visma Flyt

Visma Flyt er våre nye skytjenester i vårt nye moderniseringsprogram for IT-tjenester, skreddersydd for offentlig sektor.

Alle som er engasjert innen IKT for offentlig sektor vet at vi er inne i en ny epoke som vil gi oss utfordringer, men også banebrytende muligheter. Offentlig sektor skal levere digitalt førstevalg til sine innbyggere, parallelt som det arbeides for å digitalisere prosessene som understøtter tjenesteproduksjonen. Med Visma Flyt ønsker vi å ligge i forkant av denne utviklingen.

Les mer om Visma Flyt her

Skoleadministrasjon for grunnskolen

Visma Flyt Skole er en skytjeneste som dekker alle behov for administrasjon av den norske grunnskolen. Løsningen bidrar til forenkling og effektivisering av skolehverdagen for administrasjon og skoleledelse samt lærere, elever og foresatte.

Skoleadministrativt system for videregående skole

Visma Flyt Skole for videregående skole er et skoleadministrativ system i skyen hvor alt rundt elever, lærere og skolens ressurser administreres.

SamPro

Visma Flyt SamPro er vårt nettbaserte samarbeids- og koordineringsverktøy for Individuell plan (IP), Individuell opplæringsplan (IOP)Individuell utviklingsplan (IUP) og Stafettloggen. Løsningen setter brukeren i fokus og blir i praksis en viktig del av opplegget i en behandling eller rekonvalesens.

Få innsikt i hvordan Tromsø kommune jobber med Bedre Tverrfaglig Innsats (BTI)

PP tjenesten

Med Visma Flyt PPT får ansatte i kommune mulighet til å yte god saksbehandling for barn og unge, samt muligheter for til å dekke større saker og mer systematisk arbeid. 

Digitalt arkiv og Digital post

Med Visma Flyt Arkiv tilbyr vi et arkivsystem for elektronisk arkivering i sikker sone. Løsningen er enkel og brukervennlig og erstatter dagens papirarkiv. Visma tilbyr en enkel løsning som gjør det mulig å komme i gang med Sikker Digital Post ved bruk av SvarUt. Les mer om Visma Flyt - Digital Post.

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.