Endring av frankeringsmerke

Endring av frankeringsmerke i Enterprise Fakturering

Bruker du prisfalsblanketter i Enterprise Fakturering? Da må du endre fonten på til Bring sitt nye frankeringsmerke og tilpasse formularene dine.

Adressert post og pakke i postkassen som skal betales med faktura, må ha et frankeringsmerke, også kalt frankopåtrykk, i tillegg til avsender og returadresse. Bring har nå fått nytt frankeringsmerke fra 01.01.2018.

Bytt nå

Du som bruker pressfalsblanketter i Enterprise Fakturering, må i denne sammenheng bytte ut den gamle fonten til den nye og tilpasse formularene.

Inkludert i tjenesten

Ønsker du å få dette på plass raskt og enkelt kan en av våre konsulenter hjelpe deg.

  • Vi kobler opp og installerer fonten på en av deres PCer
  • Vi tilpasser inntil 7 blanketter til de nye retningslinjene

Viktig informasjon

  • Du må ha rettighet til å installere ny font på din PC eller ha med deg din IT avdeling
  • Du må ha tilgang til printer med aktuelle blanketter for testprinting
  • Du må ha en oversikt over aktuelle formularer som skal endres. Tips her: Sjekk på alle oppdragsgivere hvilke formulerer som er i bruk.

Pris

kr 5000 eks. mva

Ja takk! Jeg vil bestille

Fyll inn skjema og en av våre blide supportkonsulenter vil kontakte deg.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

Vi tilbyr en rekke tjenester innenfor Visma Enterprise Økonomi

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.