Kundehistorie:

SÅTE kommunene

Digitalisering ga fire kommuner en bedre skolehverdag
Kommunene pålegges stadig større krav til dokumentasjon og rapportering, og skolene er intet unntak. Med digitalisering lettes arbeidsbyrden for lærere, administrasjon og merkantile - samtidig som dialogen mellom skole og hjem blir bedre.

Skolene i Stor-Elvdal, Åmot, Trysil og Engerdal (gjerne kalt SÅTE-kommunene) har nylig byttet skoleadministrativt system til Visma Flyt Skole. Se hvilke effekter de har fått ut av å bytte til en skybasert tjeneste.

Video (4:48 min)

Kundehistorie:

Odda kommune

Odda kommune har nylig byttet skoleadministrativt system til Visma Flyt Skole, og dermed tatt steget over i "skyen".

Se video og lær mer om hvilke erfaringer de har gjort seg, og hvilke effekter de har fått ut av å bytte til en skybasert tjeneste. 

Video (3:50min)

Kundehistorie:

Kvinnherad kommune

Kvinnherad kommune ønsket et digitalt løft med ny administrasjonsløsning til skolesektoren. Nå merkes fordelene med den nettbaserte skyløsningen. 

Les mer om erfaringene fra Kvinnherad kommune her

Video (6:34 min)

Har du spørsmål?

Vi hører gjerne fra deg.

Gjelder henvendelsen en support sak knyttet til en Visma løsning/programvare, vennligst ta kontakt med support eller per telefon på 03468 + 17.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger som beskrevet her og vil at Visma sender meg relevant informasjon på e-post basert på mine interesseområder. 
Salgsansvarlig Oppvekst profilbilde Einar

Einar Visnes Bjerkelund
Salgsansvarlig Oppvekst
Mob 404 84 244

Salgsansvarlig Oppvekst profilbilde Ellen

Ellen Margrethe Sæthereng
Salgsansvarlig Oppvekst
Mob 911 31 165