Velkommen til gratis seminar

Visma EasyCruit
- I dag og i morgen

Visma EasyCruit er inn i en spennende fase. Ting er i endring og mye vil skje med både vårt kundesamarbeid og løsningen fremover.
Meld deg på gratis seminar og få et innblikk i reisen som vi nå er i begynnelsen av.

11. desember kl 08:00 - 12:00
Vismas hovedkontor på Skøyen (Karenslyst allé 56, 0277 Oslo

 Meld deg på

Program

Kl. 08.00 åpner vi dørene og serverer frokost

Kl 09.00 - 09.15 Velkommen

Elin Roen
Elin er Key Account Manager i Visma Unique og åpner seminaret for oss. Hun har 11 års erfaring fra rekrutteringsbransjen og jobber i dag med bl.a. salg av EasyCruit.

Kl 09.15 - 09.45 Visma EasyCruit i dag og i morgen

Visma EasyCruit er i endring. Vi gir deg et innblikk i hva som skjer med løsningen fremover, hvorfor dette blir gjort, hvordan det gjøres og når.

Ellen Snedal
Ellen har over ni års erfaring som produktsjef innenfor fagområdet HRM, og de siste tre årene som produktsjef for internasjonale cloud løsninger innenfor rekruttering.

Kl 10:00 - 10:30 Arbeidsflyt først

Mobilutvikling handler om mer enn bare teknologi, det handler i stor grad om nye måter å jobbe på. Denne presentasjonen vil gi et innblikk i hvordan Visma jobber med å lage mobilapper for fremtidens arbeidsflyt.

Atle Myhrer
Atle jobber i dag som utviklingssjef i Visma, hvor han blant annet er ansvarlig for mobilutviklingen i Enterprise divisjonen. Med en bakgrunn fra startupmiljøet ved NTNU, brenner han også for innføringen av lean arbeidsmetodikk.

Kl 10.30​ - 11.00 Hvordan sikre sømløs kommunikasjon i rekrutteringsprosessen

Linn tar oss med på medarbeider-reisen, der vi ser på de ulike delene av en rekrutteringsprosess fra et kandidatperspektiv. Vi ser på hvordan vi kan sørge for at all kommunikasjon er i tråd med selskapets visjon og verdier, hvilke kanaler vi kan bruke, og hvordan. Og ikke minst, hvordan engasjere egne ansatte i arbeidet med å tiltrekke seg nye medarbeidere. 

Linn Bjelland
Linn Bjelland er strategisk rådgiver i Vika Forus og har vært ansvarlig for employer branding, rekrutteringsstrategi og outsourcing av rekrutteringstjenester i Statoil og Alexander Mann Solutions.

Kl 11.15 - 11.45 GDPR

Vi informerer deg om den nye personvernforordningen, og gir deg tips til hva behandlingsansvarlig kan gjøre før mai 2018. Vi tar en kort gjennomgang av hvordan Visma jobber med regelverket overfor EasyCruit.

Guro Haavind
Guro har over ti års erfaring som juridisk rådgiver i IT-bransjen. Hun har jobbet mye med avtaler, og har vært rådgiver ved noen av de største IT-kontraktene i Norge. De siste årene har hun brukt mye av sin tid til å jobbe med personvern. 

Kl 11.45 - 12.00 Avslutning

Meld deg på

Ja takk, jeg vil gjerne delta på gratis seminar

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.