Velkommen til gratis seminar

Ny innkjøpsprosess

med aksesspunkt og mobilitet

Meld deg på

Program

Kl 09:30 åpner vi for mingling med kaffe og lett servering
Kl 10:00 ønsker vi alle velkommen

Aksesspunktets rolle i eHandelsprosessen
Hva er et aksesspunkt og hvordan virker meldingsutvekslingen mellom aksesspunkter? Difi vil forklare bruken  av EHF standardformater og forklare hvordan dere kan motta kataloger og sende ordre via aksesspunkt.

Jens Aabol
Seniorrådgiver i Difi

Den nye innkjøpsprosessen med aksesspunkt og mobilitet
Vi vil vise hvor effektiv en innkjøpsprosess kan bli ved bruk av de nye verktøyene som nå lanseres. Vi vil ta for oss hele prosessen fra behov til betaling og fokusere på hvordan aksesspunkt, mobilappen Visma Bestilling og mobil godkjenning kan gi både effektivisering og økt kontroll på hele prosessen.

Cato Ruud
Cato har i 24 år jobbet med innkjøp/logistik i offentlig og privat sektor. De siste 3 årene har han vært fagkonsulent i Visma Unique. Han har bred erfaring med eHandel, aksesspunkter og all den meldingsutvekslingen det medfører.

Bestilling ved bruk av strekkoder
Visma Bestilling er mer enn bare en app for å lage effektive bestillinger. Den har også funksjonalitet for å lese av strekkoder. Vi vil vise dere hvordan vi tenker at dere kan ta i bruk enkel lagerstyring ved bruk av Visma Bestilling.

Knut Norstad
Knut har arbeidet med forretningssystemer i tolv år og vært fagkonsulent i Visma Unique i tre år. Han har bred erfaring med fakturabehandling, eHandel og all den meldingsutvekslingen det medfører.

Kl 12:00 spiser vi lunsj
Kl 12:30 åpner vi vår stand hvor du kan komme å snakke med oss. Du vil også få muligheten til å prøve appen Visma Bestilling 

Meld deg på 

Ja takk, jeg vil gjerne delta på gratis seminar

Vi trenger ditt samtykke.