Individuell plan Visma FLYT SamProIndividuell plan

For mennesker med sammensatte behov

For mennesker med langvarige og sammensatte behov kan manglende kontinuitet i hjelpeapparatet være et problem. Dette var noe av bakgrunnen for at forskrift om individuell plan trådte i kraft 1. juli 2001 etter helselovginingen og 1. januar 2006 etter sosiallovgivningen. Noe av hensikten med forskriften er at tjenestemottaker og fagpersonell skal samarbeide mot de samme målene.

Visma Flyt SamPro er utviklet med utgangspunkt i «Forskrift om individuelle planer». I tillegg til å tilfredsstille alle krav tilfører den en helt ny dimensjon i arbeidet med planen. Fra å være papirbasert og statisk har Individuell plan blitt et dynamisk og levende hjelpemiddel som utnytter de mulighetene et nettbasert verktøy gir

Elæringsvideoer

Elæringsvideoer fra Helse Midt-Norge knyttet til jobbing med IP.
Klikk her


Nyttige lenker

Generell informasjon og opplæring i arbeidet med individuell plan.
Klikk her

webinar-ikon

Delta på gratis webinar

Elektronisk Individuell Plan (IP) på 30 minutter

Delta på gratis webinar og få et innblikk i hvordan Visma Flyt SamPro setter brukeren i fokus samt forenkler og forbedrer planarbeidet for alle involverte.

Vi arrangerer tre webinar om dette temaet - 15. September, 13. Oktober og 8. november. Webinarene starter kl 13:00.

Webinaret varer cirka 30 minutter, og passer for deg som vil lære mer om elektronisk samhandling og Individuell Plan (IP).

Meld deg på i dag!

Individuell plan i Tromsø kommuneBedre tverrfaglig Innsats (BTI) i Tromsø kommune

Gjennom Bedre Tverrfaglig Innsats (BTI) sikrer Tromsø kommune at de jobber i ett felles system. Formålet er å sikre tidlig hjelp for barn og unge.

Tromsø kommune har arbeidet i over to år med å innføre BTI i kommunen og har mange spennende erfaringer som de nå deler med andre kommuner. Visma har gleden av å samarbeide med Tromsø kommune, og har utviklet flere nye plantyper for å understøtte det tverrfaglige samarbeidet. Et eksempel er Stafettloggen.

Les mer om prosjektet her

Har du spørsmål?

Fyll inn skjema så tar vi kontakt med deg