Visma Employee

Lønnsslipp på mobil
Ta kontakt med oss
Får du ofte henvendelser fra ansatte som ikke finner lønnsslippen i mailboksen sin og trenger lønnsslipper tilsendt på nytt? Med Visma Employee kan lønnsmottakere trygt og enkelt motta lønnsslipp på egen smarttelefon. Ansatte varsles når ny lønnsslipp er tilgjengelig og appen gjør det mulig å se både overordnet lønn, trekk, utlegg og feriesaldo. I tillegg gir appen ansatte full oversikt over tidligere lønnsslipper. På egen smarttelefon er informasjonen tilgjengelig når som helst og hvor som helst - trygt, smart og enkelt!

Slik fungerer det

payslip icon

1. Publiser lønnslipp fra Visma Enterprise HRM på Visma.net plattformen

payslip icon

2. Ansatte laster ned appen “Visma Employee”

payslip icon

3. Ansatte får lønnslippen overført direkte til sin mobil

Vil du lære mer om appen?

Vi tar deg gjennom en gratis og uforpliktende demo.

Bestill i dag

Ta kontakt med oss

Har du spørsmål? Eller ønsker du tilbud på lønnsslipp for mobil? Fyll inn skjema og du vil høre fra oss i løpet av kort tid.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst. 

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.