VISMA ENTERPRISE HRM

Lønns- og personalsystem

For større virksomheter og offentlig sektor

Har du spørsmål?

Visma Enterprise HRM er et fleksibelt og presist lønns- og personalsystem som sikrer at alle får rett lønn til rett tid – uansett ansettelsesforhold. Alt er lagt til rette for en moderne og relevant personaloppfølging. Løsningen brukes av noen av de mest krevende kundene i markedet både i offentlig og privat sektor.

Lønns- og personalsystemet er bygget på norske forhold og tilpasset det komplekse offentlige regelverket. Krevende forhold med stor kompleksitet er vår hverdag.

Lønnshåndtering

Den grunnleggende lønnsfunksjonaliteten håndterer utlønning av medarbeidere og en rekke enheter på en tidsbesparende og oversiktlig måte. Samtidig gjennomføres lønnsfastsettelse og endringer for større eller mindre grupper som avviker fra standard, uten tidkrevende rutiner. Etterbetaling knyttet til endringer bakover i tid håndteres for alle typer ansatte og alle typer lønn.

Lønnsgrupper kan vedlikeholdes ut fra et ansiennitetsprinsipp og de ansatte kan enkelt knyttes til flere grupper. Alle data ligger lett tilgjengelig i den samme løsningen og kvalitetssikres som en del av input-prosessen.

Lønnsadministrasjon

 • Avansert system som er både fleksibelt og brukervennlig
 • Håndterer komplekse organisasjoner
 • Forenkler refundering fra NAV
 • Brukervennlig funksjonalitet for rapportering og analyse
 • Timeregistrering på web

Webmoduler

Vårt lønns- og personalsystem har mange nyttige webmoduler. Her er noen av dem.

Visma.net Expense gjør det lett å fylle ut en reiseregning med få tastetrykk.

Les mer her

Visma EasyCruit optimaliserer rekrutteringsprosessen for deg.


Les mer her

Visma Employee gjør det mulig for dine ansatte å oppdatere egen persondata.

Les mer her

Visma Enterprise Ressursstyring (VER) er en brukervennlig løsning for organisering av arbeidstid.

Les mer her

Moderne ledelsesrapportering med Visma Enterprise BI.


Les mer her

Fleksibelt og enkelt personal- og lønnssystem

Visma Enterprise HRM brukes av noen av de mest krevende kundene i markedet både i offentlig og privat sektor. Lønnssystemet er bygget for norske forhold og tilpasset det komplekse offentlige regelverket. Krevende forhold med stor kompleksitet er vår hverdag.

Les mer om Lønnssystem

Mobile løsninger

for hjemmekontor, hyttekontor og kafékontor

Vårt digitale samfunn gjør at vi kan jobbe nesten hvor som helst. Enten det er på en kafé, på hytta eller fra en strandstol i sydligere strøk. Vi vil at folk skal ha denne friheten, og at den skal være lett å administrere. Derfor gir vi deg Visma Mobile Manager og Visma Mobile Employee, som gjør det mulig å blant annet motta lønnslipper, samt fylle inn og godkjenne reiseregninger ved hjelp av enkle apper.

Les mer om Visma Mobile Manager

Fordeler med Mobile løsninger:

 • Få tilgang til oppgaver hvor og når som helst
 • Godkjenne fakturaer og reiseregninger på farten
 • Kontroller mottatte dokumenter
 • Legg til kommentarer i dokumenter

Ferie og Fravær

Effektivisering av registrering, godkjenning og overføring av ferie og fravær

Visma Enterprise – Ferie og fravær effektiviserer hverdagen for både ansatte, ledere og lønns- og personalmedarbeidere. De ansatte kan registrere ferie og fravær på web og sende det til behandling hos nærmeste overordnede. Ved registrering av fravær fremkommer det en oversikt over de siste fraværene, inkludert fravær som er til behandling.
 
Ved registrering av ferie fremkommer det hvor mange feriedager som er disponible og hvor mye feriepenger den ansatte har til gode. Ved hjelp av oppgavelisten kan ledere hente frem ferie og fravær til behandling. De kan godkjenne, og dermed overføre informasjonen til lønns- og personalsystemet, eller avvise og sende tilbake til den ansatte. Ledere får opp et skjermbilde med informasjon om de siste fraværene. Ved ferie fremkommer det hvor mange feriedager som er disponible.

 

Fordeler med Visma Enterprise Ferie og Fravær:

 • Effektiviserer registrering
 • Oppdatert oversikt over gjeldende ferie og fravær
 • Opplastning av vedlegg
 • Gjenbruker opplysninger

Les mer om vårt lønns- og personalsystem for din sektor

For offentlig sektor

Det offentlige Norge møter stadig større krav til effektiv administrasjon. Derfor er det viktig med et lønns- og personalsystem som gjør det mulig å jobbe enda smartere. Med Visma Enterprise HRM får du en IT-løsning som gjenspeiler norske forhold og den norske arbeidshverdagen.

Les mer her

For større virksomheter

Stadig nye stillingstyper, turnusordninger, deltid og fleksitid, tariffer, pensjonsordninger og forsikringsavtaler? Et personal og lønnssystem må være fleksibelt nok til å håndtere stor variasjon og robust nok til å levere korrekt. Det gjør Visma Enterprise HRM.

Les mer her

Har du spørsmål?

Fyll inn skjema så tar vi kontakt med deg.

Er du kunde, logg inn i Community hvor du kan være med på diskusjoner, stille spørsmål og få hjelp raskt. Gjelder henvendelsen en support sak, vennligst ta kontakt her.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst. 

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.