Visma Enterprise

Ligningsoppgaven via SvarUt

Digitaliser utsendelsen av ligningsoppgavene

Ved å sende ligningsoppgaven via SvarUt vil innbyggeren motta oppgaven i den mest digitale kanalen tilgjengelig.

Du kan nå sende disse ligningsoppgavene via SvarUt

Oppgaven for pass og stell av barn
 
Oppgaven for utbetaling til selvstendig næringsdrivende
 
Oppgaven for utlån
 

Hva kan din kommune spare ved å sende ligningsoppgavene via SvarUt?

Test kalkulatoren

Fordelene med digital utsendelse

Tidsbesparende

Ved å ta i bruk integrasjonen med SvarUt vil jobben med utsendelse av ligningsoppgavene bli effektivisert. Dere får frigjort tid og ressurser i avdelingen som nå blir brukt på manuelle oppgaver.

Forenklende

Produksjonen av ligningsoppgavene i Visma Enterprise Økonomi er fortsatt den samme, men i stedet for den manuelle jobben med pakking og printing kan du nå velge SvarUt som distribusjonskanal.

Kutt kostnader

Du trenger ikke lenger bruke penger på frimerker, adressemerker og konvolutter. Ved digital utsendelse av ligningsoppgavene får du bedre kontroll på dine kostnader.

Kontakt oss

Ønsker du tilbud eller har andre spørsmål om løsningen? Fyll inn skjema og vi tar kontakt med deg i løpet av kort tid. 

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.