VISMA ENTERPRISE

Kundehistorier

Bli inspirert av Sørum kommunes arbeid med digitalisering 

Jobber mot en papirløs hverdag

Målet til Sørum kommune er å jobbe mest mulig digitalt mot en papirløs arbeidshverdag. Da er det viktig med programvareløsninger som støtter opp mot dette.

Les mer

Satser digitalt på alle flater

Sørum kommune har vært nominert en rekke ganger til «årets eKommune», og vant i 2011. IKT-avdelingen har stort fokus på utvikling, og har ført kommunen på kartet med digital innovasjon.

Les mer

Mobilen er det nye kontoret

Sørum kommune er godt i gang med mobilløsninger for de ansatte. Nå godkjennes fakturaer med mobilen og reiseregninger kan legges direkte inn fra mobilen.

Les mer

En av de første kommunene som begynte med Digipost

Sørum kommune var tidlig ute til å hive seg på Digipost-trenden. Siden 2013 har kommunen spart penger på å bruke Digipost.

Les mer

Øvre Eiker kommune forteller om sine erfaringer med Visma Enterprise BI

Øvre Eiker kommune i Buskerud har definert 2016 som Analyseåret. Kommunens nye rådmann Trude Andresen, er brennende engasjert i digitalisering på mange plan. Hun ønsker ikke at jobben som leder skal bestå i å lete frem data.

Som ledd i dette, har kommunen anskaffet BI-løsningen fra Visma.

Les mer om deres erfaringer her

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.